100 frågor på 10 dagar- del 10

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv.

Jag hakade på Maddes utmaning att besvara hundra frågor på tio dagar. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Här kommer del 10 och nya frågor att besvara. De sista tio frågorna handlar om bloggen och sociala medier.

Varför bloggar jag?
Älskar att skriva och dela med mig av det ena och det andra. Gillar att vara en del av bloggvärlden och att ha fått lära känna massor med nya bloggvänner gör att jag vill fortsätta dela detta med er. Det har även blivit ett ställe jag går in på för att skriva av mig och det känns riktigt skönt.

Använder jag Instagram?
Japp! Varje dag och har flera konton. Är ni nyfikna på mina konton finn de här--> Minabrodin och foto_mina

Bloggar jag helst på telefonen eller datorn?
Datorn! Skriver mycket snabbare på datorn och det är lättare att hantera foton och allt annat tycker jag. Dessutom blir det en bättre överblick när texten skrivs.

Systemkamera eller mobilkamera?
Denna är svår för det beror helt och hållet på tillfälle. Jag packar gärna all utrustning och systemkameran och beger mig i väg, men ibland kan det räcka med mobilkameran tycker jag. Den tar ganska bra bilder och även om den aldrig kan ersätta systemkameran så fungerar den bra.

Vilken telefon har jag?
Samsung Galaxy S10

Har jag träffat någon på riktigt som jag lärt känna via sociala medier?
Ja, för några år sedan träffade jag Sandra som driver bloggen Sandifighter. Jag var i Värmland och besökte föräldrarna och hon bo en bit därifrån så vi träffades på en fika.

Vad vill jag med bloggen?
Den frågan är bra. Just nu vill jag mest skriva för att jag tycker att det är roligt och vara i den gemenskap som jag befinner mig i. Visst skulle jag gärna utveckla bloggen så att den blev större, men just nu känns det bra som det är och framtiden får utvisa hur det blir. Jag skriver mer om min dröm och hoppas på att fler med skrivdrömmar vill följa min resa, men just nu får det vara som det är.

Vilken kategori bloggar jag i?
Återigen en svår fråga. Jag ligger under kategorin personligt för jag vet inte riktigt vart jag ska vara. Jag är lite överallt skulle man kunna säga, men fokus är på skrivande, fotografering och att dela tankar och drömmar.

Tjänar jag pengar på bloggen?
Nej, har aldrig gjort det heller.

Är det en hobby eller en proffsblogg?
Hobbyblogg bara för nöjes skull.

Det var allt för denna gång och Maddes utmaning är därmed slut. Hoppas hon kommer å fler roliga utmaningar framöver för det har varit roligt att delta i denna, men det har även varit intressant att läsa alla andras svar. Ha en fin kväll!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,

Kul att du har träffat någon i det verkliga livet som du kommit i kontakt med via sociala medier. Själv har man inte träffat någon. Själv har man också bloggen som en hobby.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Ja, det var för flera år sedan och jag skulle gärna träffa henne igen <3
nouw.com/minasvarld
Beccxans
Beccxans,

Spännande att läsa dina svar! Känns som de här 10 dagarna har gått fort. Men hr jag fel eller är det bara 99 frågor och inte 100? 🙈

nouw.com/beccxans
minasvarld
minasvarld,
Jag har ingen aning. Har inte räknat frågorna 😊
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Jag skriver och redigerar också från datorn, tycker personligen bloggoinläggen blir snyggare och proffsigare då man gör det via datorn. Allt ligger på rätt plats så. jag tycker också om att blogga, men på samma vis som du med skrivandet är det för mig att dela fotona

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Mycket bättre överblick på datorn <3
nouw.com/minasvarld