100 frågor på 10 dagar- del 3

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Det är alltid kul att utmana sig själv och det är ett roligt sätt även för andra att få veta mer om personen bakom bloggen.

Jag hakade på Maddes utmaning att svara på dessa hundra frågor på tio dagar och jag ser fram emot de nya frågorna med spänning. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Här kommer del tre och tio nya frågor att besvara. I dag handlar det om favoritfrågor. Vilka är era favoriter?

Favoritdjur?
Vet egentligen inte om jag har något favoritdjur, men jag gillar katter och skulle gärna ha en katt så det får blir det.

Favoritfärg?
Det beror helt och hållet på vad färgen ska vara på.
Jag gillar rosa och svart, men kommer vi till inredning och sådant då väljer jag vitt.

Favoritårstid?
Sommar! Älskar sommaren och önskar att det är riktigt varmt så man kan vara ute och njuta av härliga dagar med sol och bad, men även kvällar då man kan sitta ute och njuta.

Favoritmat?
Jag är en sådan där människa som skiftar lite i vilken mat jag gillar och när. Allt beroende på humör, men ärligt talat så skulle jag aldrig tacka nej till en Entrecote med potatisgratäng och vitlökssmör. Gärna serverat med grönkålschips och en klicka bearnaise. Annars älskar jag italiensk mat och pasta i alla dess former är riktigt gott.

Favoritfilm?
Dirty Dancing har varit min favorit sedan många år tillbaka och jag har sett den flera hundra gånger. Men numera har jag svårt att välja mellan den och Mamma Mia.

Favoritbok?
Det har jag ingen eller också så skulle jag kunna göra listan lång. Jag gillar böcker som verkligen berör mig och når mig på djupet och just nu kan jag inte komma på någon. Jag kan sluka det mesta och efter att ha forskat en hel del i romancelitteratur har jag tagit en paus från det och läser mest deckare just nu. Jag får kalla mig för alläsare eller något.

Favoritblomma?
Rosor och framförallt röda rosor. Har till och med en röd ros tatuerat på benet.

Favoritbil?
Det måste nog vara den där röda Ferrarin jag ska köpa när jag blir rik eller en Mustang som låter riktigt mycket när man gasar. Jag skulle gärna äga en hel bilpark om jag hade råd.

Favoritmusik?
Känner mig tråkig måste jag säga och har ingen direkt favoritmusik. Jag kan lyssna på det mesta och gärna musik med texter som stannar kvar. Annars går det bra med musik med mycket bas som man kan lyssna på högt i bilen. Älskar att spela hög musik och sjunga i bilen.

Favorithögtid?
Det borde vara midsommar eftersom jag älskar sommaren, men jag gillar julen och dess förväntningar. En högtid när man får vara tillsammans och det handlar om dem man älskar. Visst är midsommar trevligt och påsken likaså, födelsedagar och allt vad det kan vara. När julen närmar sig däremot får jag en skön känsla i kroppen och det är min favorit.

Det var allt för denna gång. Ser fram emot att se vad Madde ska hitta på för frågor att besvara framöver. Alltid kul med utmaningar och denna typ av utmaningar är både roliga och läsa och besvara. Tack för denna gång.

Ha en fin kväll!


Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,

Röda rosor är mina favorit blommor här också. Sjömansbiff är min favorit mat men äter det inte ofta. Sommaren är bäst men det behöver inte vara så varmt.

nouw.com/corkystyle
Mirre,

Jag tycker är lika som du att potatisgratäng är oerthört gott, samt håller med om att röda rosor är jättefint =D. Fin bild på dig

sweetwordsbymirre.com
fibrolivet
fibrolivet,

Det är en kul utmaning men svårt att svara på alla de där frågorna. Några hade jag nog fixat. Tycker du skaffa katt... de är underbara. ❤️

Förresten jag kan inte se om mina gilla-försök gick igenom. Siffran ändrades inte🤔

nouw.com/fibrolivet
Beccxans
Beccxans,

Dem här frågorna tyckte jag var lite svårare att svara på, kanske för att jag inte riktigt hade några självklara val när det kommer till favoriter.

Men du fick ju ihop en massa bra och intressanta svar.

Sommaren är min favoritårstid också och det var nästan den fråga som var lättast att svara på.

nouw.com/beccxans
michelle
,

entrecote är ju ett måste ! soeciellt om man öter ute på restaurang . det är himmelskt gott !