100 frågor på 10 dagar- del 5

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv och i dag har vi kommit halvvägs. Antingen eller frågor är det som gäller i dag och det är inte det enklaste.

Maddes utmaning att besvara ett hundra frågor på tio dagar fortsätter. Här kommer dagens frågor och vill ni läsa alla mina frågor och svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Vi har kommit halvvägs och här kommer del 5 med nya frågor att besvara. I dag handlar det om antingen eller?!

Kött eller vegetariskt?
Jag äter mestadels kött, men gillar vegetariska rätter. En kombination av båda skulle jag säga även om jag aldrig skulle vilja välja bort köttet.

Hembakt eller köpt?
Föredrar helt klart hembakt, men då måste tiden finas. Köpt går bra, men ett hembakt bröd som är ljummet är bland det godaste som finns.

Grovt bröd eller ljust bröd?
Äter väldigt lite bröd, men om det blir så är det mest ljust bröd om man bortser från det hårda brödet.

Restaurang eller hemma?
Det får blir restaurang för mig, speciellt i dessa tider då vi är hemma väldigt mycket. Bara få sätta sig och beställa det man vill ha. Bli serverad, slippa disken och bara känna att man kan njuta av måltiden utan att behöva laga den.

Frukost eller middag?
Middag! Jag är ingen frukost människa alls om jag inte får äta sent och blir serverad hotellfrukost. En middag är alltid god och det är då man är hungrig och kan njuta av en trevlig stund med god mat.

Svensk kost eller medelhavskost?
Åh, denna är svår tycker jag. Svensk husmanskost är underbart gott, men tapas och annan medelhavsmat går alldeles utmärkt det också. Vad ska jag välja? Så svårt... det får bli den svenska... men egentligen vill jag inte välja.

Pinnar eller bestick?
Bestick får det bli för min del för det där med pinnar är inte alls min grej. Jag vet hur man ska göra och klarar det, men det blir så bökigt tycker jag. Ge mig kniv och gaffel.

Öl eller vin?
Återigen beror det helt och hållet på till vad och när. En iskall öl en varm sommardag är betydligt godare än ett glas vin, men jag svarar vin på den.

3 rätters eller buffé?
Helt klart 3 rätters om det är en bra kombinerad middag. Det är något speciellt med tre rätters och visst kan en buffé fungera, men då har man en tendens att äta alldeles för mycket.

Ostron, ja eller nej?
Nej! Har testat och det är inte alls min grej. Gillar inte konsistensen och föredrar annat som är betydligt godare.

Det var allt för i dag. 50 frågor är besvarade och 50 återstår. Ska bli intressant att se vad Madde hittar på härnäst.

Ha en riktigt skön helg!

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag håller med dig om att en iskall öl en varm sommardag är så mycket godare än ett glas vin. Men jag föredrar också vin. Spännande att du ändå vet hur man äter med pinnar man föredrar att äta med kniv och gaffel. Dessa frågor och svar är så roliga att få läsa 😊

nouw.com/jennysvardag