100 frågor på 10 dagar- del 7

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv.

Jag hakade på Maddes utmaning att besvara hundra frågor på tio dagar. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Här kommer del 7 och nya frågor att besvara. I dag besvarar jag frågor om drömmar.

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?
Skulle ta ett halvår "ledigt" och jobba med mina manus. Försöka få dem så bra som möjligt och göra allt jag kan för att få dem utgivna. Miljonen skulle skapa en trygghet att slippa tänka på att jobba och göra det jag brinner för. Sedan skulle jag spara resten och planera för an flytt.

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner?
Svimma antagligen till att börja med. Sedan skulle jag förverkliga min dröm och ta all hjälp jag kunde få för att jobba med mina böcker. Starta bokförlag kanske, lära mig nya saker och leva en dröm. Jag skulle resa, ja när det är möjligt igen i alla fall. Jag skulle köpa ett stuga i Stockholms skärgård, en lägenhet i stan och trygga barnens framtid. Sedan blir det en och annan donation till bättre behövande. Jag skulle kunna göra listan lång.

Vad gör jag om tio år?
Då borde jag ha lyckats med att vara utgiven författare. Drömmen vore att kunna leva på mitt skrivande. Jag bor i en lägenhet i city, är mormor, lever i harmoni och njuter av livet till fullo. Spenderar helgerna i stugan i skärgården och njuter av att se barnen lyckas i livet.

Drömbil?
Den röda Ferrarin står högt på listan eller kanske den där Mustangen som brummar härligt när man gasar.

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då?
För någon vecka skrev jag om detta här på bloggen och slutknorren på mitt resonemang blev att jag inte skulle ändra på något för att då vore det inte som det är. Visst finns det saker att ändra på. Jag har varit för snäll och försiktig. Inte tagit för mig och tagit mängder med felbeslut. Läs mer om mina tankar i ämnet här--> Om jag fick leva om mitt liv

Drömdag?

Just nu känns det som att det är när pandemin är över och man kan träffa sina vänner och familj för att umgås. Uppleva nya saker och kunna röra sig utan att hindras av restriktioner. Tänk att man skulle kunna drömma om en sådan sak.

Dröm just nu?
Precis just nu drömmer jag om att vara klar med mina studier, börja jobba och komma ut mer. Efter tre års studier och en pandemi senare känner jag blivit för inskränkt hemma och längtar efter att komma ut. Denna kan höra ihop lite med drömdagen innan och det är när vi kan säga hej då till jobbiga restriktioner och allt vad det innebär.

Berätta om en dröm du haft?
Förutom de drömmar jag har och vill förverkliga så drömde jag tidigare om att få plugga på universitetet. Den drömmen gick i upplevelse för mer än tre år sedan och det är en viss känsla när man får förverkliga en dröm man haft i många år.

Drömyrke som barn?
Många! Arkitekt, polis, frisör och säkert massor med fler yrken.

Drömyrke nu?
För er som känner mig kommer detta inte som någon nyhet alls. Jag drömmer om att bli författare. Dessutom drömmer jag om att få jobba mer som fotograf och kunna kombinera det med mitt skrivande.

Det var allt för i dag och att skriva om drömmar är alltid roligt.
Ska bli kul att se vad Madde hittar på för frågor framöver.

Ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer