100 frågor på 10 dagar- del 8

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv.

Jag hakade på Maddes utmaning att besvara hundra frågor på tio dagar. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Här kommer del 8 och nya frågor att besvara. Dagens frågor är lite speciella och i dag var det svårt. Tio fakta om mig själv och det är svårt att veta vad man ska hitta på då. Detta blir lite som att fundera på vem jag är och vem är jag egentligen?

1. Jag är född och uppvuxen i Värmland.
Bodde i samma hus tills jag var 21 år och flyttade till Stockholm.

2. Är enormt rastlös och älskar när det händer saker.
Skulle gärna undvika de jobbiga sakerna då och jag gillar att uppleva nya saker, träffa nya människor och jag gillar inte alls att ligga i soffan och slappa. Det kryper i hela kroppen och jag tycker det är tråkigt.

3. Som liten var jag en lite teaterapa.
Jag och min kompis knåpade ihop förställningar med sketcher, modevisningar, egna melodifestivaler och vi sydde om gamla kläder för att ha på showerna. Vi mimade till Carola, dansade som Lili och Sussie och gick på catwalken med hennes mammas gamla klänningar. Dessutom filmade vi våra föreställningar, men de är väl gömda hoppas jag.

4. Är livrädd för ormar
Vet knappt hur en huggorm ser ut då jag varken kan se bilder på dem eller se dem i verkligenheten utan att springa hem och gråta.

5. Är en känslomänniska
Kan gråta för vad som helst och engagerar mig för djupt i mycket och övertänker. Kan gråta av lycka, sorg, trötthet och ja, det mesta antagligen. Blir lätt rörd, har lätt för att sympatisera med andra och är innerligt trött på alla dessa känslor många gånger. Önskar ibland att jag vore känslokall och bara kunde släppa på allt jag känner hela tiden.

6. Älskar att klä upp mig och gå på fest
Festerna och tillställningarna lyser med sin frånvaro just nu och det är lite trist då jag älskar att klä upp mig och gå på sociala tillställningar. Älskar att sminka mig, fixa håret, klä upp mig och se ram emot en rolig dag/kväll med roliga samtal och oväntade händelser. Numera är jag alltid mer uppklädd än alla bara jag ska åka till stan och ta en promenad eller bara ta en enkel fika med en kompis.

7. Gillar mat, men är sällan hungrig
Konstig kombination måste jag säga och det är ganska jobbigt ibland. Jag glömmer lätt bort att äta och sedan funderar jag på varför jag är trött och inte orkar. Uppskattar god mat och äter oftast även om jag inte är hungrig. Frukosten är lätt att glömma och det brukar bli brunch för det mesta.

8. Lyssnar på hög musik i bilen
Gillar att sätta mig i bilen och dra på högsta volymen. Höra dunkandet och sjunga med. Vet inte varför, men ända sedan jag var liten har jag älskat hög musik och dunkande i bilen. Kanske bor det en liten raggare inom mig som tycker om att åka runt med dunkande musik. Känns som fest i bilen och frihetskänslan är total. Sjunger så det skrålar i rutorna.

9. Hoppade fallskärm för att skriva en artikel
Under en utbildning för några år sedan skulle jag skriva en artikel om en fallskärmshoppare och han gav mig en utmaning. För att veta oh förstå de känslor han pratade om behövde jag testa själv. Har aldrig ångrat det en enda gång och det var den häftigaste upplevelsen jag någonsin upplevt. Går inte att jämföra med något och om jag hade råd skulle jag lätt göra det igen för den livsgnistan man får därefter kan inte beskrivas alls.

10. Jag skrattar även om jag inte är glad
Gillar inte att gå runt och vara bitter och sur utan jag försöker skratta i stället. Tyvärr blir det ett problem då alla människor tror att jag är glad jämt och helt saknar problem. Som när jag blev sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. "Du som alltid är så glad"
Jo, men jag kanske inte vill gå runt och vara en sur och grinig människa som förpestar tillvaron för alla. Därför väljer jag att le och vinka och skratta. Hur det än är så gör det även livet enklare för mig om jag kommer på anledningar att skratta i stället för att bara vara bitter.

***

Det var allt för i dag. Nu är det inte många dagar kvar av denna utmaning och det ska bli kul att se vad Madde hittar på i slutet. Ha en fin kväll!


Gillar

Kommentarer