100 frågor på 10 dagar- del 8

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv.

Jag hakade på Maddes utmaning att besvara hundra frågor på tio dagar. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på 10 dagar
Här kommer del 8 och nya frågor att besvara. Dagens frågor är lite speciella och i dag var det svårt. Tio fakta om mig själv och det är svårt att veta vad man ska hitta på då. Detta blir lite som att fundera på vem jag är och vem är jag egentligen?

1. Jag är född och uppvuxen i Värmland.
Bodde i samma hus tills jag var 21 år och flyttade till Stockholm.

2. Är enormt rastlös och älskar när det händer saker.
Skulle gärna undvika de jobbiga sakerna då och jag gillar att uppleva nya saker, träffa nya människor och jag gillar inte alls att ligga i soffan och slappa. Det kryper i hela kroppen och jag tycker det är tråkigt.

3. Som liten var jag en lite teaterapa.
Jag och min kompis knåpade ihop förställningar med sketcher, modevisningar, egna melodifestivaler och vi sydde om gamla kläder för att ha på showerna. Vi mimade till Carola, dansade som Lili och Sussie och gick på catwalken med hennes mammas gamla klänningar. Dessutom filmade vi våra föreställningar, men de är väl gömda hoppas jag.

4. Är livrädd för ormar
Vet knappt hur en huggorm ser ut då jag varken kan se bilder på dem eller se dem i verkligenheten utan att springa hem och gråta.

5. Är en känslomänniska
Kan gråta för vad som helst och engagerar mig för djupt i mycket och övertänker. Kan gråta av lycka, sorg, trötthet och ja, det mesta antagligen. Blir lätt rörd, har lätt för att sympatisera med andra och är innerligt trött på alla dessa känslor många gånger. Önskar ibland att jag vore känslokall och bara kunde släppa på allt jag känner hela tiden.

6. Älskar att klä upp mig och gå på fest
Festerna och tillställningarna lyser med sin frånvaro just nu och det är lite trist då jag älskar att klä upp mig och gå på sociala tillställningar. Älskar att sminka mig, fixa håret, klä upp mig och se ram emot en rolig dag/kväll med roliga samtal och oväntade händelser. Numera är jag alltid mer uppklädd än alla bara jag ska åka till stan och ta en promenad eller bara ta en enkel fika med en kompis.

7. Gillar mat, men är sällan hungrig
Konstig kombination måste jag säga och det är ganska jobbigt ibland. Jag glömmer lätt bort att äta och sedan funderar jag på varför jag är trött och inte orkar. Uppskattar god mat och äter oftast även om jag inte är hungrig. Frukosten är lätt att glömma och det brukar bli brunch för det mesta.

8. Lyssnar på hög musik i bilen
Gillar att sätta mig i bilen och dra på högsta volymen. Höra dunkandet och sjunga med. Vet inte varför, men ända sedan jag var liten har jag älskat hög musik och dunkande i bilen. Kanske bor det en liten raggare inom mig som tycker om att åka runt med dunkande musik. Känns som fest i bilen och frihetskänslan är total. Sjunger så det skrålar i rutorna.

9. Hoppade fallskärm för att skriva en artikel
Under en utbildning för några år sedan skulle jag skriva en artikel om en fallskärmshoppare och han gav mig en utmaning. För att veta oh förstå de känslor han pratade om behövde jag testa själv. Har aldrig ångrat det en enda gång och det var den häftigaste upplevelsen jag någonsin upplevt. Går inte att jämföra med något och om jag hade råd skulle jag lätt göra det igen för den livsgnistan man får därefter kan inte beskrivas alls.

10. Jag skrattar även om jag inte är glad
Gillar inte att gå runt och vara bitter och sur utan jag försöker skratta i stället. Tyvärr blir det ett problem då alla människor tror att jag är glad jämt och helt saknar problem. Som när jag blev sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. "Du som alltid är så glad"
Jo, men jag kanske inte vill gå runt och vara en sur och grinig människa som förpestar tillvaron för alla. Därför väljer jag att le och vinka och skratta. Hur det än är så gör det även livet enklare för mig om jag kommer på anledningar att skratta i stället för att bara vara bitter.

***

Det var allt för i dag. Nu är det inte många dagar kvar av denna utmaning och det ska bli kul att se vad Madde hittar på i slutet. Ha en fin kväll!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,

Det där med att det inte syns alltid på utsidan hur man mår på insidan borde fler lära sig. Jag har även fått kommentaren att man väljer hur man tänker. Ja visst det gör man men jag mådde som sämst då och man kan inte tro att en djupt deprimerad person bara ska börja må bra igen från den ena dagen till den andra. Jag själv är också en känslomänniska. Jag klarar inte av filmer med begravningar. Då börjar jag stört gråta.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Filmer gråter jag ofta till. Det kan vara glädje och sorg, spelar ingen roll 😊
nouw.com/minasvarld
Madde,

Så mycket likheter. Jag vill gärna klä upp mig, men eftersom jag är så överviktig är det inte kul. Musiken på bilen kan jag skriva under på. Teaterapan med. Hoppa fallskärm vet jag inte om jag skulle klara, men flög skärmflygning en gång. Fick det i 50 årspresent av två av barnen och min dåvarande svärson. Det var utanför min comfortzone, men sååå roligt. Ena dottern blev så sugen då hon såg det så hon flög också samtidigt.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Åh, nej. Det finns så mycket fina kläder att ha ändå. Förstår däremot vad du menar. Du är så vacker och klä upp dig som du vill fina du <3
nouw.com/minasvarld
michellle
,

känner mig igen det där o va en kändlosam människa. är det oxå. till skilldad från dej gillar jag att slappa o ta det lugbt men det är ju bra att alla är olika 😊

minasvarld
minasvarld,
Ja, tur att alla är det <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Kul att läsa dina svar på frågorna. Lär man ju känna dig bättre 😊.

Där är vi helt olika. En hel dag i soffan gör mig inget alls. Speciellt om energin är låg. Men samtidigt så vill jag att det ska hända grejer. Så jag är lite både & 😊.

Är det bra låt som spelar så drar jag upp volymen 😀🎶

Ha det så bra!

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Älskar musik i bilen, det ger en sådan skön känsla att bara få släppa loss.
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag känner så igen mig i att le och skratta även fast jag inte är ledsen. Så läskigt att du hoppade fallskärm, jag hade nog aldrig hoppat även fast jag skulle veta om känslan för att skriva artikeln. Jag har också ormfobi, så jag vet exakt vad du menar

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Fallskärmshoppet är en upplevelse jag bär med mig resten av livet. Det galnaste jag gjort, men kanske det bästa 😊
nouw.com/minasvarld