100 frågor på 10 dagar

Antar en utmaning idag och hoppas att jag hänger i alla dagar. Ska bli kul att se vilka frågor som presenteras och det ska bli kul att följa denna utmaning.

Kände att det var dags att ta mig an en utmaning och läste denna hos Madde. Jag gillar själv att läsa denna typen av inlägg för att lära känna bloggare bättre och därför tänkte även jag haka på i detta. Ska bli intressant att se frågorna som kommer framöver.

100 frågor på 10 dagar
De första 10 frågorna svarar jag på här och resterande 10 kommer ikväll. Utmaningen startade redan i går och jag ligger liksom dagen efter kan man säga.

Vad heter du?
Jag heter Marina och har haft många smeknamn. Bland annat kallades jag för Mina när jag var liten och det hängde kvar. Även om de flesta ändå använder mitt namn. När jag var liten tyckte jag inte om mitt namn, men när jag började skolan fanns det en till Marina och då gick det liksom lite bättre.

Hur gammal är du?
På pappret är jag 42 år, men mentalt stannar jag längt innan dess. Jag har inga problem med min ålder, men många gånger funderar jag på hur jag kan vara över fyrtio när jag känner mig som tjugofem. Nåväl, ålder är bara en siffra sägs det.

Vart bor du?
Jag bor i Västerhaninge som ligger utanför Stockholm.

Hur bor du?
Jag bor i en lägenhet på nedre botten som ger en radhuskänsla då vi har en egen uteplats.

Hur ser din familj ut?
Två döttrar som är 11 och 16 år. Man och mamma, pappa och brorsan med familj i Värmland.

Har du något husdjur?
Om man bortser från dammråttorna som verkar trivas hos oss så har vi inga djur. Vill gärna ha en katt, men just nu har vi inte hittat någon som kunnat flytta hem till oss.

Vad jobbar du med?
För tillfället pluggar jag, men min utbildning slutar i juni. Har tidigare jobbar som premiumvärd på Stockholm Live som var världens roligaste jobb. Hoppas kunna jobba där igen när pandemin låter oss leva mer normalt igen. Annars jobbar jag med mitt skrivande, men det ger inte mycket klitt i kassan ännu så i sommar blir det jobbhunting som gäller.

Är du pedant eller slarvig?
Pedant vore en stark överdrift, men om jag måste välja mellan dessa två så är jag mer pedant än slarvig. Gillar ordning och reda och mår bäst när det inte är rörigt runt omkring mig. Var sak på sin plats kan man säga och det gör tillvaron lite enklare.

Vad är det bästa med att bo där du bor?
Vissa dagar vill jag bara packa i hop och flytta. Har bott här lite för länge och skulle vilja ha något nytt. Däremot skulle jag säga att närheten och enkelheten att ta sig in till City är en stor fördel. Närheten till havet och skärgården på andra sidan och att det är lugnt i området där vi bor.

Vilket rum trivs du bäst i?
Denna är svår tycker jag och spontant skulle jag säga vardagsrummet för det är där familjen samlas, men jag skulle vilja göra om det rummet för att det skulle bli mer mysigt så det finns andra rum som är "finare" och där jag trivs bättre. Köket är ett trevligt rum att vara i och sovrummet är jag ganska nöjd med, men det får nog bli vardagsrummet i alla fall. Jag får tänka bort inredningen och väggarna så är det rummet vi är mest i.

Det var allt för nu. Återkommer senare i dag med dagens frågor och ser fram emot vad Madde hittar på framöver. Alltid kul med utmaningar och denna typ av utmaningar är roliga för att man kommer närmare bloggare man dagligen läser.

Ha en fin dag!


Gillar

Kommentarer