100 frågor på 10 dagar-del 4

Utmaningen fortsätter och i dag är det dags för tio nya frågor. Ett roligt sätt att utmana sig själv.

Jag hakade på Maddes utmaning att besvara ett hundra frågor på tio dagar. Här kommer dagens frågor och vill ni se alla mina svar hittar ni dem HÄR--> Utmaningar

100 frågor på tio dagar
Här kommer del fyra och nya frågor att besvara. I dag handlar det om semester.

Första semesterminnet?
Funderar och funderar på någon av de där resorna man gjorde som liten och det är inte enkelt. Får nog bli när vi var på husvagnssemester på Öland. riktigt mysigt med sol och bad. Grillning på kvällen och att mina föräldrar var kompis med min bästa väns familj gjorde det ännu bättre för då hade man alltid en vän med sig.

Bästa resan?
Cypern 2018 med familjen. Den resan var så välbehövlig och det var en av de bästa veckorna jag upplevt. Lugn och ro. Värme. God mat. Bad. Vacker omgivning och en vecka där vi både träffade nya vänner och fick vara tillsammans helt utan krav.

Vad tycker jag om camping?
Camping kan vara mysigt så länge jag slipper bo i tält. Föredrar helt klar en stuga med tak över huvudet. Camping kan vara mysigt och enkelheten gör att man kan slappna av och bara vara. Skulle däremot välja hotell i första hand, men en liten campingstuga kan vara mysigt det också.

Vilket färdmedel föredrar jag?
Det beror helt och hållet på vart jag ska åka. Älskar att flyga om jag ska åka långt. Tåg är mysigt för man kan slappna av, men mest blir det nog egen bil i alla fall. Allt beroende på vart man ska.

Drömresemål?
Den här frågan kan få ett långt svar, men jag får begränsa mig. Finns väldigt många resmål som jag vill besöka och jag har lågt i från besökt alla. I dessa tider känns det som att man lätt drömmer sig bort och jag drömmer om Hawaii, Las Vegas, Rom, Paris och sedan skulle jag vilja återvända till London och Barcelona. Jag skulle vilja åka till Karibien och Mexico. Men skulle jag välja något just nu så får det nog bli en lång och avkopplande semester på Hawaii.

Vad tycker jag om kryssningar?
Jag har varit på många kryssningar och det kan vara riktigt roligt. I somras åkte hela familjen på en kryssning till Gotland och det var riktigt mysigt. Är nyfiken på kryssningar på Medelhavet och i Karibien.

Har ni åkt på chartersemester någon gång?
Flera gånger. Det är riktigt bekvämt och man slipper tänka på hur man ska ta sig till olika platser. När vi rest med barnen har det varit riktigt bekvämt att åka charter, men jag har även gjort det när jag åkt själv också.

Semestertips i Sverige?
Stockholms skärgård är vacker och jag kan tipsa om en lite ö i längst söderut i skärgården. Vi besökte Öja för några år sedan och det är en liten ö utan biltrafik. Så enkelt och mysigt, riktigt skärgårdskänsla och ett ställe jag gärna återvänder till.

Vad har jag för semesterplaner?
Än så länge har jag inga alls tyvärr. Jag vet än så länge ingenting om min sommar och det ger mig bara ångest att fundera på semester.

När har du semester?
Har ingen semester. Slutar plugga i juni och efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra.

Det var allt för denna gång. Ska bli kul att se vad Madde hittar på för frågor framöver. Tack för denna gång.

Ha en fin kväll!


Gillar

Kommentarer