Allt kan hända i duschen

Ibland kan man undra om någon står där och väntar på att man ska göra något medan man väntar. Direkt när man står där i godan ro då händer det något annat.

Tänk att planen att duscha skulle infalla med något annat. Jag tänkte tanken, men jag trodde att jag skulle hinna klart mellan ett och tre.

Allt kan hända i duschen
I helgen gjorde jag en beställning jag tänkt på att göra en tid. Jag kände att jag inte orka släpa på en massa kassar med det som ska handlas till julen så jag gjorde en beställning av mat på nätet. När jag väl fyllt varukorgen och tryckt på beställningsknappen kändes det skönt och jag kunde släppa en del av den julstress jag känt. På detta vis slipper jag trängas i julhandeln och kan nu ägna mig åt att komplettera det som behövs och sedan gå rakt på julklapparna.

Leveransen skulle komma mellan ett och fem redan i går. Snabbt jobbat måste jag säga och jag hade inte räknat med att få leveransen så snabbt. Att få en leveransen mellan två tider är alltid svårt och jag hade ingen aning om när de skulle dyka upp med alla mina kassar. Då kom jag på att jag skulle duscha medan jag väntade och i duschen kan allt hända. Typiskt måste jag säga.

Ser någon vad man gör?
Ibland kan man undra om någon står där och tänker att nu ska vi testa ditt tålamod. Någon som såg att jag klev in i duschen i väntan på min leverans och just då svängde in bilen samtidigt.
Typiskt när jag stod där i duschen i godan ro och hörde telefonen ringa. Det kunde ha varit vem som helst som ringde, men självklart var det just den tiden leveransen skulle komma. Det blev till att torka sig snabbt och svara. Då fick jag veta att leveransen stod utanför och väntade på att jag skulle komma och öppna.

Allt kan verkligen hända i duschen. Så typiskt att just när jag bestämde mig för att duscha då skulle allt komma just då. Jag fick till slut på mig lite kläder och kasta upp mitt blöta hår innan jag kunde öppna dörren och ta emot alla kassar. Garvade efteråt måste jag säga för just då kände jag verkligen att det var helt otroligt att de skulle komma precis just då. Precis när jag stod i duschen.
Skönt att få hem allt inför julen och nu kan jag koppla av, även om leveransen blev lite skrattretande.

Kram Mina


Gillar