Ansiktet utåt

Mycket ska man vara med om här i livet. Jag är ingen person som brukar vilja synas överallt, men ibland måste man utmana sig. Eller så handlar det om att jag har svårt att säga nej.

När jag fick förfrågan från min chef visste jag inte riktigt vad jag skulle säga. Visst hade jag kunnat säga blank NEJ, men just nu är jag inne i en period i livet där jag utmanar mig själv.

Ansiktet utåt
Jag är inte van att stå i centrum och har egentligen aldrig tyckt om det. Kanske beror det på att jag aldrig haft möjligheten att stå i centrum för andra tagit den platsen. Andra har helt enkelt mer behov av att synas än jag. Visst kan det låta konstigt då jag delar bilder på mig själv här i bloggen och i andra sociala medier, men det är skillnad på att synas och att synas.

För någon vecka sedan fick jag en förfrågan från min chef på jobbet och jag visste inte vad jag skulle svara. Jag visste inte vad det innebar och sedan tänkte jag att det var en rolig grej. Han ville ta en bild på mig som skulle läggas på vår hemsida för att den skulle bli lite mer personlig. Riktiga människor som faktiskt jobbar hos oss. Jag som fotograf har väldigt svårt att vara med på bild och det skapar ett obehag hos mig. Jag har jobbat med detta och att ens dela bilder på mig själv är något jag fått öva på för att göra. Inte visste jag bara att jag skulle bli ansiktet utåt för företaget jag jobbar på.

Anade inte i vilken utsträckning
Chefen visade bilden och jag godkände den. Vad lite jag visste då om hur mycket den skulle synas. På varje sida finns jag med och till en början kändes det lite konstigt. Som tur är tittar jag inte på hemsidan så ofta, men när jag vant mig kändes det ändå helt ok. Det blev ett sätt för mig att våga synas och jag kan säga att även att nämna det här kändes som att synas ännu lite till.

Märkligt det där med uppmärksamhet. Den kan vara svår att tackla om man inte är van vid den. Själv är jag mest van vid att stå på sidan om alla andra som får och tar uppmärksamhet. Människor som gör allt för att synas och för att visa hur duktiga de är. Den här gången var det min tur att få vara med och det blev till en rolig grej. Jag fick vara vårt ansiktet utåt och det har uppskattats av våra kunder. Alltid kul med riktiga människor och inte människor från en bildbank på hemsidan. Jag fick svälja det där med att det är jobbigt att vara med på bild och bjuda på den helt enkelt. Ännu en utmaning och en rolig grej på min nya väg i livet.


Kram Mina


Gillar