Äntligen sommarlov!

Som vi alla har längtat och väntat på detta. Ännu ett år i skolan är över och tiden rullar på. Det är med blandade känslor att sommarlovet är här. Visst är det skönt att få vara ledig, men för mig känns det jobbigt att jag inte får dela det här sommarlovet med dem.

Brukar alltid dela en bild på mina älsklingar från skolavslutningen. I år uteblir den och det känns som att avslutningen bara passerar i år. Har inte varit med de senaste åren och när man väl får det igen då vill de inte ha oss med. Det känns helt ok med mig, men det känns inte som skolavslutning i dag känner jag.

Äntligen sommarlov!
Hur det än är med skolavslutningen så kommer sommarlovet ändå. Med dunder och brak slog det ner och befriade barnen för tio veckors ledighet. Efter ett väldigt speciellt år med mycket distansundervisning för äldsta dottern och en rad olika restriktioner för den yngsta som varit på plats i skolan, är det dags att ta lite ledigt. Just i dag mer än någonsin önskar jag att jag kunde göra detsamma. Jag hade velat dela detta sommarlov med dem. Varit hemma och hittat på roliga saker. Långa frukostar, picknick på stranden, promenader i city och en massa bad. Om detta bara hade kunnat få vara även mitt sommarlov, vad underbart det hade varit.

Nu ska jag inte alls vara bitter, det lovar jag. Jag är glad att jag har ett jobb och där händer det saker hela tiden. trots det hade jag ändå velat vara hemma med mina älsklingar. Visst är de stora nog att ta hand om sig själva, men de har blivit bortskämda med att ha sällskap varje sommar de senaste åren och nu blir det mycket ensamtid. Jag vet att de kan ta vara på sig själva, men ändå känns det lite jobbigt. Vad ska de göra hela sommaren? Äntligen sommarlov kan lätt bli tristess när man inte har så mycket att göra och det är svårt att passa in att andra ska vara lediga samtidigt.

Det kommer att bli bra
Det bästa för mig är att jag vet att mina fredagar är lediga. Visst har jag massor med andra saker att göra då, men helgerna måste bli då vi gör saker. Man kan inte bara dra benen efter sig hela sommaren och visst vet jag att de kommer att vara med kompisar också, men något roligt ska vi väl hitta på också. Oerhört svårt när man jobbar hela sommaren som jag tyvärr måste göra, men just i år har jag inget val. Måste bara bli en och annan rolig weekend då vi hittar på något roligt också.

Det kommer att bli bra. det är jag helt säker på. Hoppas på att vi får spendera många kvällar vid havet, se solnedgången, äta massor med god mat, spela kubb, gå på Grönan och att njuta av allt det där fina som sommaren bär med sig till oss. Äntligen sommarlov betyder för mig just nu att vi alla trots allt kan slappna av. Ingen press i skolan, ingen kamp mot klockan, inga tråkiga lektioner då man inte ens behöver kliva upp ur sängen, inga fasta mattider och helt fritt att göra vad man vill. Det blir en del jobb för äldsta dottern, men jag önskar verkligen att de får vila ordentligt. Det känner jag med att jag skulle behöva gjort, men det löser sig nog det också. Välkommen sommarlovet och allt vad det innebär!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Hopas att barnen och du får en så härlig sommar som det bara går . Hoppas dom njuter av det långa lovet. Kram

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
Det hoppas jag att de kommer att kunna göra <3
nouw.com/minasvarld

Förstår att du också skulle vilja vara ledig med barnen. Sommaren är ju en tid då man vill hitta på mycket och vara ledig. Skönt att de gått på sommarlov nu iaf. Hoppas ni alla får en trevlig sommar med mycket roligt och återhämtning

evahle.se
minasvarld
minasvarld,
Håller tummarna för det <3
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Jag älskade när barnen hade sommarlov. Vi drog till Öland och hade inte en enda sak inplanerad på tio veckor. Så himla skönt! Det var typ enda gången på året de var helt sams 😋

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Underbar känsla <3
nouw.com/minasvarld

Så härligt med sommarlov, sonen gick också på det idag. Precis som för din dotter har hans år också varit på distans.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Tråkigt första år på gymnasiet, men vi håller tummarna för att nästa läsår blir bättre
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Härligt för de barnen som verkligen får sommarlov den dagen avslutningen är, och ha 10 veckors ledigt. Så hade jag alltid som barn med och det var ju underbart. Vår tös måste gå ett par veckor till på sommarfrits men snart får hon också sommarlov helt.

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
När mina var mindre fick de alltid vara kvar på fritids några veckor efter skolavslutningen. De brukar ha väldigt kul där då så det är tur det <3
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

Idag blir det äntligen sommarlov för min dotter. Som hon längtat kan jag säga. Grönan måste jag bara till snart. Helt underbart att de öppnat igen. dottern och hennes girls ska dit på tisdag.

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Underbart! Dottern ska till Grönan under veckan och jag måste få tid att gå dit. Som man har saknat det
nouw.com/minasvarld
Berlie,

Superbra med lediga fredagar för då får man verkligen en ordentlig helg. När det är halvdag blir det inte samma effekt. Grönalund nästa!

skadedjurssanering.se/kackerlackorna-kan-a
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen skönt <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Så härligt med sommarlov. Se till att njuta av ledigheten. Själv ska jag har ledigt vecka 27-30 i sommar. Ska gå på bio ikväll igen. Hoppas detta underbara väder fortsätter.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Jag har ingen semester alls i sommar, men det får gå det också 😊
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Dessa skolavslutningar i pandemin verkar inte alls vara så roliga för föräldrar som inte får vara med. Jag har dock hört att vissa skolor hade skolavslutning via livelänk. Jag kan tänka mig att dina barn tycker att det är skönt med sommarlov nu

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Ja, som de har längtat <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Skönt med sommarlov för barnen. Kanske kan bli ett sommarlov som dem får ta lite ansvar hemma. Som plocka ur diskmaskinen, kanske sätta på tvättmaskinen. Iaf hänga upp tvätten, dammsuga. Eftersom du jobbar hela dagarna. Bara ett förslag ifrån mig 🙂.

Men såklart ni ska åka på weekend på helgerna när du är ledig. Sen göra roliga saker på helger.

Gör ingenting på veckan att det blir kanske någon gång sen kväll. När ni är iväg på kvällen. Man får ta det ibland för barnens skull 🙂.

Ha en skön helg! 🌸😘

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Det gör de så gärna när de är hemma. I bland kommer man hem och då har äldsta dottern städat hela hemmet och lagat mat. Helt underbart att möte det efter en lång arbetsdag 😊
nouw.com/minasvarld