Äntligen tillbaka och slut som människa

Det har varit en lång, lång väntan och äntligen är vi tillbaka. Eller jag är tillbaka i alla fall och det är publiken också. Ser fram emot många roliga upplevelser framöver, men först ska jag njuta av denna vecka och sedan får vi se hur det blir.

Jag inledde denna vecka med jobb. Började åtta i går morse och sedan avslutade jag dagen vid 22 på Tele2 Arena. Det var med ömmande fötter jag lämnade Globen-området och begav mig hem, men så kul det var att äntligen få vara tillbaka igen efter ett långt uppehåll.

Äntligen tillbaka och slut som människa
Denna vecka är lite speciell. Yngsta dottern och maken drog till Värmland med mina föräldrar och jag och tonåringen blev själva hemma. För mig är det en jobbvecka, men det blir en vecka med fokus på mig själv och äldsta dottern. Hon har självklart lite annat för sig och vi tar den tiden vi får ihop de kvällar hon är hemma. Vi har lite planer och det ska bli skönt att bara ha ett barn att rå om. Förhoppningsvis blir det lite tid för mig själv också, det behöver jag verkligen. Själavård eller vad ska jag kalla det?!

I går kanske jag inte riktigt tog hand om mig själv på bästa sätt, men när det erbjöds jobb på arenan och första matchen med publik kunde jag inte motstå det. Det kändes skönt att äntligen vara tillbaka och vilken stämning det var. Så härligt! Däremot blev det en lång dag som började med resa hemifrån 06.45 och slutade med en mopedfärd hem och där landade jag 23.00. Slut som människa, ont i fötterna och glad över att vara hemma. Däremot var det värt det och det är kul att allt är igång igen, även om det är en bit kvar till det som var innan.

Lugnare i dag
I dag ska jag bara jobba på mitt ordinarie jobb och det kändes lite tungt i dag kan jag lova. Svårt att sova i går, ännu svårare att kliva upp i dag och ikväll får det nog bli betydligt lugnare. Får eventuellt bli lite matshopping, men annars tror jag att jag bara ska vila mina onda fötter och bara få vara för en stund. Största problemet alltid när man är lite friare en vecka är att man spinner i gång och bokar i hundra saker man ska göra och det tänkte jag inte göra denna vecka. Måste försöka få lite tid att bara få finnas till också.

Äta när man känner för, gå en promenad utan att passa tider och bara vara. Vi får se hur det blir och just i dag beror det på vad dottern ska göra. Om hon är hemma i kväll blir det att umgås med henne och det tackar man aldrig nej till. Hade önskat mig en semestervecka här bara för att kunna maxa tiden rejält, men nu blir det att jobba och göra roliga saker på kvällarna. Förhoppningsvis blir det lite roliga utflykter i slutet av veckan och i helgen kan jag göra precis vd jag vill. Undra vad jag ska hitta på för kul då?


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Wow vilken himmel. Såna långa dagar har jag svårt för, men roligt att du fick jobba på arenan igen. Hoppas ni får en mysig vecka tillsammans bara ni.

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Tur att de långa dagarna inte infaller så ofta för det hade jag aldrig orkat med 😊
nouw.com/minasvarld
Madde,

Förstår om du inte kunde säga nej till det. Så underbart att samhället börjar öppna upp, men vi måste ändå vara försiktiga ett litet tag till. Min man var på fotboll igår, men jag kunde inte följa med pga jobb.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, försiktigheten måste alltid finnas där. Så bra ordnat på arenan kände jag med avstånd mm. Kul att få vara på fotboll igen.
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Ja nu börjar det märkas allt mer att vi återgår till det normala. Både roligt och lite läskigt tycker jag...

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Ja, man vet aldrig vart det landar.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Håller med. Verkligen kul & skönt att saker börjar bli som vanligt igen.

Det förstår jag att det jobbet kunde du inte tacka nej till. Se folk på stolarna runt om arenan 😃igen. Höra rop, tjoande m.m.

Efter en hektisk dag så måste man ta det lugnt nästa dag. Vila kroppen å så.

Så mysigt att bara du & stora tjejen ska få umgås i några dagar. Att kunna göra saker för dig själv. Men åxå ha tjej häng 😊.

Väldigt skönt att inte passa någon tid. Så som du säger. Äta när du vill, ta promenad när du vill, sova tills du vaknar m.m. 😊

Så fin bild på himmelen du fick 😃😍

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Är man fotbollsälskare är det en väldigt härlig känsla att få se publik i arenan igen.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det förstår jag =)

nouw.com/fighterwomen85

Låter fint, samt härligt att få tid tillsammans bara ni två om det blir så. Det är ju det härliga med tonåringar ändå att man kan göra saker tillsammans på ett annat sätt.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, riktigt kul när man kan göra roliga saker ihop
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Hur många tar de in i en arena? Är bara nyfiken. Kul att du får jobba lite och göra lite av det "vanliga" man gjorde innan. Men kan tänka mig att du var helt slut. Det hade jag med varit 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
På Tele2 får de nu ta in ca 7500 med gällande restriktioner. Allt beror på hur stor arenan är och hur många sektioner som finns. På Friends får de ta in ännu fler.
nouw.com/minasvarld
Marie,

LIte spännande det här nu att vi återgår mera till d et normala, jag ser det Är annorlunda här på Öland på vissa ställen, men på andra är det mer strikt, samt skönt med kvällarna tillsammans, det är härligt det med, sommarkvällarna är jubäst

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, spännande och samtidigt lite skrämmande innan man ser att det fungerar
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Häftigt att du erbjöds jobb på arenan och att du tackade ja. Det låter som en väldigt lång dag, jag hade inte klarat en sådan lång dag kan jag säga. Kul att få vara själv med ena barnet så ni kan få lite kvalitetstid tillsammans.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Alldeles för lång dag, men ack så rolig 😊
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad roligt att jobbet är tillbaka med människor på läktaren. Har fotbollsarenorna också kört med kartong som människor på matcherna? Vad roligt för att få lite tid tillsammans, hoppas att ni får en bra kväll

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Just Tele2 Arena har inte haft kartonger på läktaren, men jag vet att många andra arenor har kört med det.
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Tror att mitt ex gjorde ljudet på den matchen för han var där och jobbade. Han brukar alltid göra ljudet på matcherna. Skönt att Sverige vaknat igen. Vacker bild på himlen

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen skönt att vi är på gång igen 😊
nouw.com/minasvarld