Äntligen tillbaka och slut som människa

Det har varit en lång, lång väntan och äntligen är vi tillbaka. Eller jag är tillbaka i alla fall och det är publiken också. Ser fram emot många roliga upplevelser framöver, men först ska jag njuta av denna vecka och sedan får vi se hur det blir.

Jag inledde denna vecka med jobb. Började åtta i går morse och sedan avslutade jag dagen vid 22 på Tele2 Arena. Det var med ömmande fötter jag lämnade Globen-området och begav mig hem, men så kul det var att äntligen få vara tillbaka igen efter ett långt uppehåll.

Äntligen tillbaka och slut som människa
Denna vecka är lite speciell. Yngsta dottern och maken drog till Värmland med mina föräldrar och jag och tonåringen blev själva hemma. För mig är det en jobbvecka, men det blir en vecka med fokus på mig själv och äldsta dottern. Hon har självklart lite annat för sig och vi tar den tiden vi får ihop de kvällar hon är hemma. Vi har lite planer och det ska bli skönt att bara ha ett barn att rå om. Förhoppningsvis blir det lite tid för mig själv också, det behöver jag verkligen. Själavård eller vad ska jag kalla det?!

I går kanske jag inte riktigt tog hand om mig själv på bästa sätt, men när det erbjöds jobb på arenan och första matchen med publik kunde jag inte motstå det. Det kändes skönt att äntligen vara tillbaka och vilken stämning det var. Så härligt! Däremot blev det en lång dag som började med resa hemifrån 06.45 och slutade med en mopedfärd hem och där landade jag 23.00. Slut som människa, ont i fötterna och glad över att vara hemma. Däremot var det värt det och det är kul att allt är igång igen, även om det är en bit kvar till det som var innan.

Lugnare i dag
I dag ska jag bara jobba på mitt ordinarie jobb och det kändes lite tungt i dag kan jag lova. Svårt att sova i går, ännu svårare att kliva upp i dag och ikväll får det nog bli betydligt lugnare. Får eventuellt bli lite matshopping, men annars tror jag att jag bara ska vila mina onda fötter och bara få vara för en stund. Största problemet alltid när man är lite friare en vecka är att man spinner i gång och bokar i hundra saker man ska göra och det tänkte jag inte göra denna vecka. Måste försöka få lite tid att bara få finnas till också.

Äta när man känner för, gå en promenad utan att passa tider och bara vara. Vi får se hur det blir och just i dag beror det på vad dottern ska göra. Om hon är hemma i kväll blir det att umgås med henne och det tackar man aldrig nej till. Hade önskat mig en semestervecka här bara för att kunna maxa tiden rejält, men nu blir det att jobba och göra roliga saker på kvällarna. Förhoppningsvis blir det lite roliga utflykter i slutet av veckan och i helgen kan jag göra precis vd jag vill. Undra vad jag ska hitta på för kul då?


Kram Mina


Gillar

Kommentarer