Augusti var förändringarnas tid

Månader kommer och månader går. Augusti gjorde sin entré på ett förträffligt sätt och jag ska säga att den slutade på ett sätt som ändå måste inge någon typ av hopp inför framtiden.

Sista sommarmånaden lämnade mig med många tankar och det har hänt så mycket. Saker som har förändrat mig och min framtid, men även saker som jag kan känna att jag vill ta med mig.

Augusti var förändringarnas tid
När juli slutade önskade jag mig mera skratt i augusti. Det var månaden då skratten skulle dominera och mående skulle blir bättre. Det blev lite si och så med det, men det är inte vad detta ska handla om. Månaden ska summeras och jag tänker inte titta på de jobbiga dagarna utan jag vill minnas det som var bra.

Augusti började på precis samma ställe som juli slutade, i Göteborg. Vi hade bästa dagarna där och vi njöt av varandras sällskap, en fin stad och en hel relaxavdelning för oss själva. Vi stannade till i Gränna på vägen hem och vi hade två viktiga dagar tillsammans. Annars handlade augusti mest om förändringar och nödvändiga sådana. Stora saker hände och det beslut jag tog i juli att välja livet behövde levas upp till. Jag kan inte säga att jag gjort det, men jag försöker trots att det är väldigt svårt.

Skola, nytt rum och full fart
Det hände en del denna månad och vi hann med en resa till Värmland där vi umgicks med familj och vänner. Vi körde gokart och vi fick verkligen skratta. När vi kom hem röjde vi till rejält och vårt vardagsrum fick ett nytt ansikte. Det var slitigt, men det blev så bra. Fortsättning följer där.

Sedan kom skolstarten och allvaret började. Det hände saker på jobbet och där kommer det hända massor under hösten. Förändringarnas tid kan vi kalla augusti för och eftersom vi började månaden med gokart så avslutade vi den på folkracebanan. Blir glad när jag tänker på allt det roliga månaden bjudit på och nu ska vi bara glömma allt annat och tuta vidare.

Trots att september är en höstmånad önskar jag mig varmt och sol. Jag har mer att uppleva innan hösten gör sitt intåg och jag bär en känsla på insidan att jag vill något. Jag vill leva, jag vill njuta och jag tänker ta för mig. NU måste väl ändå vara min tur att få skratta och ha det bra. Det tänker jag i alla fall se till. Finns en hel del roliga saker att se fram emot denna månad och även om mycket har förändrats så är det nog till det bästa trots allt. Välkomnar september och hoppas att vi ska trivas ihop. Tack och hej augusti, du lärde mig mycket.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer