Avkoppling på Sunlight hotell

Det börjar bli en tradition för oss att åka till Sunlight Hotell i maj. En efterlängtad vistelse och så välbehövlig i stunden.

Aldrig tidigare har en vistelse varit lika viktigt och även om den inte blev allt jag hade tänkt mig så gav den mig styrkan att jobba vidare och orka ännu en vecka.

Avkoppling på Sunlight hotell
Underbart att komma iväg till Nyköping och Sunlight Hotell. Det ser inte mycket ut för världen när man står där utanför den gamla tvålfabriken, men när man väl kommer inte får man en helt annan känsla. Fräscht och trevligt, mysigt och ett ställe att trivas på.

För ett år sedan var vi på samma ställe och utan att tänka på det hamnade vi där igen. Vi trivdes då och den här gången blev minst lika bra, även om vi inte ens hann simma i den stora poolen. Vi började vår vistelse med några timmar i spat. Efter den hektiska tiden jag haft och har fortfarande var det precis vad jag behövde. Bara ligga i lugnet och bara vara för en stund. Tömma huvudet på allt jobbigt och alla måste bara för att koppla av för en stund. Kan ärligt erkänna att jag somnade till där en stund där jag satt i min morgonrock och bara fanns till. Sedan blev det bubbelbad och en lång skön dusch innan middagen. Middagen som för övrigt var på grym och satt fint efter några timmar avkoppling.

Dag två blev ännu bättre
Eftersom alla behandlingar var fullbokade första dagen fick vi möjligheten att även vara i spat dag två. Efter utcheckning gled vi återigen in i våra morgonrockar och begav oss till spat. Där blev det fiskspa, lite snacks och sedan avslutade vi med en magisk ansiktsbehandling. Precis vad vi behövde och så välgörande att bara få fortsätta koppla av. Dag två blev ännu bättre och nästa gång kanske vi ska stanna två nätter i stället så att vi hinner med att simma lite i stora poolen också.

En underbar vistelse med många fina stunder. Önskar bara att den varat lite längre och att jag hade kunnat tagit hela behandlingsmenyn för att bara njuta av att bli ompysslad. Kan varmt rekommendera detta och nästa år åker vi säkert dit igen. Det får bli vår årliga tradition helt enkelt.

Kram Mina


Gillar