Bästa starten på dagen

Det finns dagar och sedan finns det dagar. Just den här dagen började på allra bästa sätt men hur den ska sluta har jag ingen aning om men med den energiboosten på morgonen tror jag att jag kan klara vad som helst.

För att vara en person som älskar havet och soluppgångar så började den här dagen på bästa sätt. Jag hade skjutsat äldsta dottern till skolan och tog en extra sväng med bilen innan jag skulle åka hem igen. Gissa om jag är glad för det?!
Det är vintermånad och dagen bjöd på minusgrader vilket kan skapa de mest osannolika himlarna så här års och det gjorde det också. Lockelsen när jag körde förbi havet blev alldeles för stor och jag svängde in på parkeringen och promenerade en bit innan jag möttes av allt det vackra. Tänk att när jag vaknade innan klockan i morse kunde jag inte tro att jag skulle få se detta.

Gav mersmak helt klart
Jag har haft en period där jag nästan inte tagit några bilder och är man fotograf svider det en aning i hela kroppen när det händer. I flera veckor har jag funderat på nya fotoprojekt för att komma igång igen på riktigt men jag har inte riktigt kommit igång. Varför? Jo, för att energin inte räcker till någonting och skolan har kommit först men i dag hände det något inom mig.
Något som jag vet gör att jag mår bra och liksom skrivandet är en del av mig själv. Att det sedan blev både hav och sol gjorde nog bara att jag blev ännu mer sugen på att dra i gång ett och annat fotoprojekt, vilket också är ett av mina mål detta år. Att fotografera mer och ta tag i alla de där idéerna som finns där inom mig.

Kanske behövde jag denna färgsprakande morgon för att vakna till och inse att det är dags att börja leva på riktigt. ta tag i de där sakerna man vill göra och njuta av dem för varje dag börjar inte med en soluppgång och en promenad vid havet så det gäller att ta vara på de stunderna man får i livet. Det tänker jag göra framöver och jag hoppas kunna bjuda på mängder med bilder från olika ställen i fortsättningen. Kanske även ett och annat porträtt som jag vill ägna mig mer åt detta år.

Jag tänker inte skriva mer om min morgon utan ni får se själva vilken kickstart jag fick på dagen.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Jag kan tycka att så länge solen skiner på morgonen/förmiddagen, så kvittar det hur det är på eftermiddagen 😊
nouw.com/seagullcrying
Ingajohansson
Ingajohansson,
Underbarà bilder 🌞
nouw.com/ingajohansson
minasvarld
minasvarld,
wilmasjokvist
wilmasjokvist,
Vilka fanastiska bilder! Jag har taggat dig i mitt senaste blogginlägg 😊
nouw.com/wilmasjokvist
minasvarld
minasvarld,