Börjar året med gamla surdegar

Det nya året skulle bara bli en strävan framåt för mig och jag är på god väg. Först måste jag däremot ta tag i gamla saker som jag inte hunnit med innan för att komma vidare. Det bär emot, men jag har inget val.

Gamla surdegar är aldrig roliga att handskas med, men i detta fall kanske det blir roligt till slut i alla fall. Jag försöker nämligen göra det jag ska för att kunna ta nästa steg.

Börjar året med gamla surdegar
Helst av allt hade jag helst velat skriva nytt just nu. I och för sig är det vad jag precis gör även om det skulle ha lämnats in för längesedan. Jag skapar texter utifrån givna instruktioner och betar av dem en efter en, ändå känns det inte motiverande alls. Detta behöver jag däremot göra för att avsluta höstterminens kurs och komma vidare. Jag har fortfarande inte skrivit essän om tabu och jag har insett att det var den svåraste uppgiften. Varför?

Jag vet hur jag ska göra och jag vet vad jag ska skriva om, ändå fastnar orden och det blir bara en enda röra. Det skapar en stress som ger mig huvudvärk och sedan vill jag bara sova. Tror att mitt största problem just nu med dessa uppgifter är min enormt trött hjärna, men det är bara att försöka för att komma i mål. Senast nästa vecka måste jag bli klar och det ska jag väl ändå klara av. Gamla surdegar är inte roligt alls och speciellt inte att börja året med.

Längtar till nästa uppgift
Jag har lämnat in två utav tre gamla uppgifter och det känns ändå skönt. Att beta av den ena efter den andra känns skönt och jag hoppas verkligen att jag klarar av vårterminen bättre. Längtar verkligen efter nästa uppgift och jag längtar efter att få jobba med mitt manus för att komma vidare.
Börjar känns mig riktigt trött på den där essän, men den ska skrivas och så är det bara.

Drömmer om att få skriva om och skriva till i berättelsen om Johanna i stället som jag ska jobba med under våren. Lämna in långa texter för att få feedback och få diskutera skönlitterära texter med likasinnade. Det är bättre än att skriva en essä om tabun och självmord det kan jag lova. Så här börjar jag året alltså, med en massa måsten. Det är däremot enbart mitt fel att det är som det är och då får jag bara gilla läget och göra mitt allra bästa. Nästa vecka ska jag vara klar och får jag som jag vill blir jag klar redan denna vecka med gamla surdegar.

Kram Mina


Gillar