Burgare och Stockholmspuls

En dag på stan med bästa sällskapet är precis vad man behöver ibland. Speciellt efter en vecka där man hade planerat massor, men inte mycket blev av. Då är det skönt med god mat, shopping och härliga samtal.

De bästa stunderna spenderar man med dem man älskar och de vi älskar kan verkligen vända en dålig dag till någonting bra.

Burgare och Stockholmspuls
Tittade ut genom fönstret flera gånger under dagen på jobbet i går och såg solen över hustaken. Måste säga att det har sina fördelar att jobba på tjugonde våningen för staden blir en annan. En storstad är egentligen en massa hus, lite vatten och sedan en mängd med gator. Kommer man upp en bit blir det något helt annat. Även om jag ser detta varje dag å jobbet så är det lika vackert varje gång, speciellt när solen letar sig längre ner och skapar magi.

Någonstans under dagen hade jag bestämt mig för att ta en promenad i city innan jag åkte hem. Hade ingen som väntade på mig där hemma trodde jag, men där hade jag fel. Efter ett meddelande från äldsta dottern vände min dag helt och jag skulle få sällskap. Inte lätt att få tid med sina barn under loven då de har en helt annan dygnsrytm än jag själv, men vilken kväll vi fick. Stockholm var fyllt med folk och vi fick känna på Stockholmspulsen rejält. Det blev en del shopping och vi fick se juldekorationerna som började komma på plats. Sedan blev det burgare på Bastard Burgers.

Bästa stunderna
Tänk att en dag kan vända så fort. När jag satt där på jobbet kände jag hur trött jag var och lite less ska ärligt erkänna. Att i stället få en lång promenad genom ett välfyllt Stockholm med favoritpersonen gjorde verkligen min dag. Som jag nämnt många gånger förut så älskar jag att bo i Stockholm. Jag bor en liten bit utanför, men Stockholm är i mitt hjärta. Ska aldrig flytta härifrån. Sedan är det något visst med att spendera de bästa stunderna med dottern och att få gå runt i vår vackra huvudstad. Den är till och med vacker på vintern när mörkret kommer med alla lampor.

Underbart att få en kväll med dottern och få njuta av våra pratstunder. Är så tacksam över att få ha en sådan plats i hennes liv och hon kan verkligen få en dålig dag att vända till det bättre. Tacksamheten är oändlig för de bästa stunderna i livet. Att sedan slänga på burgare och storstadspuls på det gör inte saken sämre heller. Ska jag vara ärlig är detta bättre än alla andra planer jag hade i vecka.

Trevlig fredag till er alla!

Kram Mina


Gillar