Dags att sätta punkt för höstterminen

Vårterminen har börjat för många men jag är inte ens klar med höstterminen. Det ska det nu bli ändring på tycker jag

Det känns märkligt att sitta här och avsluta höstterminen när barnen redan börjat vårterminen men trots allt så är det vad jag gör i dag. Hade lite panik i början av veckan när jag insåg att det var tre uppgifter som skulle in i dag, varav en som jag helt missbedömt och som var betydligt större än vad jag trott från början. Det blev ett hastigt uppvaknande och en spurt för att åtminstone försöka bli klar i tid. Att jag dessutom lyckades boka in fyra möten och en jobbkväll på det kanske inte var så smart men här sitter jag nu och måste finna mig i det. Dessutom ska jag bort i kväll och just nu känns det inte så smart men den här kvällen tänker jag absolut inte avboka för den har jag sett fram emot länge.

I dag är då alltså dagen D, inlämning, avslutning och väntan på poäng och betygsättning
Jag har inte under mina två år som student missat en enda deadline, inte en enda tenta eller för den delen fått underkänt en enda gång och jag tänker verkligen inte få det nu heller. Jag vägrar!
Det är bara det att jag slitit hela veckan med två uppgifter som var riktigt roliga att göra, de är inlämnade och klappade och klara men den här sista får jag bara inte till. Det vill sig inte och att försöka skapa något kreativt och bra för den delen med den pressen kan lätt sluta i totalt hjärnsläpp. Jag vet att jag jobbar väldigt bra under press och jag vet även att jag skriver riktigt bra när jag MÅSTE men jag börjar tvivla på detta. Vill så gärna avsluta kurserna i dag, den ena är i och för sig klar och där väntar jag på bedömning men denna känns som att jag kommer falla på målsnöret på.

23:59 i dag är det deadline så egentligen har jag tid på mig och jag har i alla fall kommit en bit, så det kanske går trots allt.
För hur svårt ska det egentligen vara att skriva om en berättelse med ett nytt perspektiv när man bara har några timmar på sig?

Ny termin, nya utmaningar

Den nya terminen får jag vänta en vecka på men den ser jag verkligen fram emot. Skrivprojekt och manusbearbetning, hur kul låter inte det? I min lilla värld låter det som det roligaste man kan vara med om och tänk att jag ska få göra detta på heltid under våren. Det är nästa så att jag blir rörd men det väcker även tankar. Vad har jag nu för anledningar att inte skriva och hur ska jag verkligen hitta ron för att göra det?
Så nu vill jag lägga en riktigt rolig termin bakom mig. För trots alla personliga svårigheter jag haft under hösten så lyckades jag trots allt plugga 150 % och faktiskt klara mig hela vägen fram. det är något att vara väldigt stolt över, vilket jag också är.

Kanske kan det bli något av mig i frantiden trots allt. Kanske kan jag lyckas med detta.
Det gäller bara att våga tro på sin egen förmåga och våga utsätta sig för det där jobbiga. Våga chansa för att kunna komma dit man vill, för vad är det värsta som kan hända? Jo, visst kan man misslyckas men då har man i alla fall försökt.

Hej då höstterminen, oj vad kul vi haft men nu ör det dags att ta farväl och gå mot nya mål. Tack och hej men även välkommen en ny termin med utmaningar som jag bara längtar efter att sätta tänderna i.

#kreativtskrivande #universitetsstudier #personligblogg


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),
HEJA DIG! Du ska se att du kommer bli klar med den där uppgiften idag! 😊
swedishpassport.com
minasvarld
minasvarld,
Tyvärr gick det inte vägen men jag hoppas bli klar snart
nouw.com/minasvarld
Silverblomma,
Bara att kämpa på..man hinner mer än vad man tror..Ha en trevlig helg..
www.nouw.com/silverblomma
minasvarld
minasvarld,
Ja, för det mesta gör jag det men denna gång gick det inte
nouw.com/minasvarld
Madde,
Ny termin och nya tag. DU kan inte påverka den förra terminen. Utan bara blicka frammåt med positiv inställning 😊 Ha en fin helg
www.missmadde.se
minasvarld
minasvarld,
Så sant så sant <3
nouw.com/minasvarld
Pärla
,
Tråkigt (och jobbigt) när det blir så mycket på samma gång och man bara känner att allting kaosar. Jag tror på dig dock, du verkar ha sån diciplin så jag tror säkert att du fixar detta. Hejar på dig!!
Nya terminen låter som att den kommer bli super kul!
minasvarld
minasvarld,
Disciplinnen räckte inte denna gång tyvärr och jag är fortfarande inte klar 😊
nouw.com/minasvarld
jossan,
åh hoppas du fick iväg inlämningarna! Håller tummarna du klarar dom! Heja dig!
joossanns.se
minasvarld
minasvarld,
Mej, tyvärr har jag inte lämnat in än
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Hejja dig =) du är så duktig som hinner med =) ha en trevlig helg =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Nej, tyvärr gik det inte vägen denna gång
nouw.com/minasvarld
Snabela ,
Låter väldigt intressant med manusbearbetning och skrivprojekt. Att skriva är kul tycker jag. Är en av anledningarna till att jag börja att blogga.
nouw.com/snabela
minasvarld
minasvarld,
Ja det ska bli riktigt kul att göra detta under våren
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,
Ibland är man inte smart 😄. Men du är grym❣️👊.
Det är det som livet går ut på. Misslyckande, lycka, utmaningar, roliga & jobbiga saker, våga. Å så finns det några grejer till ☺️
Kram❣️
nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Håller alla tummar för dig och att du klarar din deadline! Och vad kul att höra att du ser så mycket fram emot vårterminen - då är du ju verkligen på rätt plats 😊😍
nouw.com/sannaevelyne
minasvarld
minasvarld,
För första gången på två år missade jag deadline.
nouw.com/minasvarld
Vilken fullkomlig glädje här i inlägget. färst vemodet inför denna deadline förstås. Men mot slutet du låter så otroligt förväntansfull vilket är helt underbart att läsa 😊
www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Kul att höra <3
nouw.com/minasvarld