Damma av gamla klassiker

Vad gör man om man har tråkigt en helt vanlig ledig dag? Jo, man ser vad man har i gömmorna att roa sig med

Här har vi haft en ledig dag hela familjen i dag och även om vi inte varit på samma ställe hela dagen känns det som att vi alla har haft fullt upp. Sista dagen på lovet för Alicia och Olivia får ytterligare en dag ledigt innan vårterminen startar, då gäller det att ta vara på tiden. Alicia stack i väg redan i morse med sina kompisar och henne har vi inte sett på hela dagen men det gäller att passa på och jag tycker hon gör helt rätt i det. Att få se hennes glädje när hon är med dessa kompisar är underbart och jag unnar henne verkligen det efter allt som varit.

Olivia hade en trögare start kan man säga och har varit lite rastlös till och i från vilket ledde till att vi dammade av lite gamla klassiker och det roade henne en stund. Vi har haft ett Wii-spel i många år men de senaste åren har det mest stått och samlat damm i ett skåp, varför vet jag inte. För jag hade helt glömt hur roligt det är att spela Wii, kanske det roligaste spelet och Mario Cart är nog det allra roligaste. Helt okomplicerat men inte allt för lätt men vem kan ta ett spel där en massa konstiga figurer som kör runt i en massa bilar på allvar?

Det blev även en och annan omgång Bowling innan vi tröttnade och nu känner jag att det kan bli lite mer spel framöver. Varför har jag glömt att det är så roligt att spela okomplicerade spel? Får nog bli en och annan runda i en gokart framöver för att tänka på något annat. Ska nog även rota runt lite bland spelen för att se om jag hittar något annat kul att spela. Tror det finns en hel del roliga saker i gömmorna som det går att damma av. Bland annat lite Super Mario och andra roliga saker som är roligt att spela tillsammans hela familjen. Risk för ont i tummen framöver när det blir Mario Cart, för har man väl börjat spela det spelet är det riktigt svårt att sluta.

#personligblogg #mariocart #wii #spelamedbarnen #livetmedbarn


Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Hela familjen spelar Mario Cart ibland på Nintendo Switch och det måste erkänna att jag är ganska bra på det, ha ha! Fast jag har ingen aning om vad jag gör, men det går ofta bra 😃
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Det är bara att köra lite så brukar det gå bra 😉
nouw.com/minasvarld
seagullcrying
seagullcrying,
Vi köpte nintendo switch under mellandagarn, är egentligen ingen spel person men det är rktigt sköj faktiskt
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Nintendo switch har jag aldrig spelat men kanske borde testa 😊
nouw.com/minasvarld