Dessa sommarpärlor i skärgården

Det bästa med att bo i en skärgårdskommun är sommaren. Alla dessa pärlor som ligger runt knuten som man kan njuta av om och om igen.

Det har varit en speciell sommar på många vis och mycket av tiden har spenderats hemma. Tur då att vi bor där vi gör och kan uppleva mysiga platser utan att behöva åka allt för långt. Den här gången föll valet på Dalarö. Ett ställe vi gärna kommer tillbaka till varje år. Hav, vackra vyer och skärgårdskänsla.

Minigolf och närheten till havet
Att spela minigolf med människor som gillar att vinna är inte lätt men det blev en match till slut. Även om resultatet inte blev det bästa valde vi att strunta i poängen och bara spela. Tur var väl det men med vinnarskallar i familjen är det lika bra att bara ta det för vad det är. Minigolfen på Dalarö ligger vacker vid havet och med den utsikten spelade det inte så stor roll hur det gick. Vi fick en stund tillsammans i sommarvärmen och vem kan klaga på det.

Självklart blev det en hel del fotografering men även en god middag. Vi promenerade vid havet och hängde på bryggan för att titta på båtarna innan vi åkte hem igen. Det är underbart att ha detta i närheten och jag tröttnar aldrig på dessa härliga sommarkvällar vid havet.

Gillar

Kommentarer