Det gäller att hänga med

Skakar av mig förra veckan och kliver in i denna med en vetskap om att det inte finns mycket tid över till utsvävningar. Delat så klart, men det finns många roliga saker att se fram emot.

Att öppna kalendern och inse att man bokat in än det ena och än det andra kan vara jobbigt. Middagar man behöver vara med på och andra skojiga saker som enbart är för nöjes skull. Lite kvällsjobb och en rad olika möten. Sist av allt trycks en föreläsning som varar i flera timmar och lite roligt nöje under helgen. Jag vet vad jag ska göra denna vecka i alla fall.

Det gäller att hänga med
Vet inte vad det var med förra veckan, men den och jag var inte riktigt kompisar. Det ena efter det andra blev fel och när helgens planer ställdes in blev jag bara less på allt. Det väljer jag nu att skaka av mig och ta nya tag. Det finns inte så mycket annat att göra och jag vägrar gräva ner mig i allt skit igen. Det ska vara min tid nu och även om jag dippade rejält där ett tag är jag glad över vissa saker som gör andra glada. Nu behöver jag bara bli glad själv också.

Ska inte säga att jag är speciellt ledsen, men det finns för mycket att oroa sig för och det gillar inte jag. Denna vecka däremot finns det många roliga saker att se fram emot, även om jag måste orka med också. Redan i dag blir middag med föreningen där jag sitter i styrelsen och det ska bli riktigt kul. Vi har inte setts på länge och det ska bli kul att mötas på riktigt igen efter ett års möten på distans. I morgon ska jag bara vara hemma. Sedan rullar det på rejält. Onsdag ser jag mycket fram emot och mer kommer om det. Behöver inte rabbla upp hela veckan på en gång, men det gäller att hänga med.

En vecka i min smak
Även om det är en vecka i min smak när saker händer är det en svår balansgång. Tur att jag har stora barn som kan klara sig lite själva, men det är svårt när allt kommer samtidigt. Trots allt ska man orka med också. Energin ska räcka och där är jag glad över att jag sover mycket bättre nu. Bättre än på flera år ska tilläggas. Det gör att det fungerar mycket bättre och jag orkar med på ett annat sätt.

Att det händer mer på jobbet och att jag får lära mig nya saker helt tiden gör inte tillvaron sämre. Mitt i allt kan jag ändå säga att jag passerat en linje där jag, trots en riktig skithelg, kan kliva över och känna att allt kanske blir bra en dag ändå. Det finns så mycket att se fram emot och om jag bara planerar rätt så kan jag få le en smula också. Något som jag verkligen saknat de senaste åren är att umgås med människor och att göra roliga saker. Det ska jag ändra på nu och försöka komma ut mer och skratta ännu mer.

Vad har ni för er i veckan?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer