Det sista jag gör

Då var det dags att knyta ihop säcken och avsluta något som pågått en längre tid, men som jag har ställt till det. Jag har väntat och väntat, gjort annat och nu sitter jag här och funderar på vad som egentligen hände.

Tiden rann i väg. Jobbet tog tid. Rutinerna saknas.
Det finns mängder med saker att skylla på, men egentligen finns inga ursäkter. Jag har helt enkelt ställt mig i denna situation själv och vare sig jag vill det eller inte behöver jag ta mig i kragen och bara göra det som ska göras. Jag ska väl inte misslyckas med det allra sista?

Det sista jag gör
Sista uppgiften i vårterminens kurs ska lämnas in i morgon och jag ska ärligt erkänna att jag ligger risigt till. Dokumentet finns, rubrikerna är satta och efter det finns ingenting förutom en tanke om vad jag ska skriva om. Det är en uppgift om litteraturvetenskap och kriminologi som ska skrivas och just nu önskar jag bara att jag varit mera flitig tidigare. Att sitta så här sista dygnen och känna att man inte klarar det är vansinnigt jobbigt. Det är trots allt sista uppgiften och jag har alltid innan lämnat in i tid och fått uppgifterna godkända. Ska jag misslyckas nu?

Hur det än är tänker jag göra ett försök att få till något som jag kan lämna in. Det kommer inte att bli enkelt, men jag ska i alla fall försöka. Det är inte likt mig att strunta i det och jag vill inte att det sista jag gör i mina studier ska bli underkänt. Det kommer att bli tufft för jag jag har allt för mycket kvar. Jag har alldeles för mycket annat att göra just nu och ändå vill jag så mycket. Jag ruskar om mig själv och hoppas att polletten trillar ner så att jag bara kan ta mig an detta. Jag vill verkligen klara det och jag ska göra det, hoppas jag i alla fall.

Önskar mig lycka till, jag kommer verkligen att behöva det!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

ullie,

men åhh stackare ja det är så hemskt känner igen mej är så dålig då man är när man inte vet hur man ska skriva

weberskold.se
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen tufft och man kan inte tvinga sig själv att skriva <3
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Det här kommer gå bra, Förstår att du känner dig lite stressad, men det är mest hjärnspöken bara. Klart du inte misslyckas det sista du gör.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Förstår att du känner dig stressad men det kommer gå bra. Håller tummarna för dig 👍.. Klart du inte kommer att misslyckas

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Fina, fina du stort lycka till! Detta kommer du fixa galant! Skickar massa pepp till dig 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld
Emschen,

Detta fixar du! Det är bara att gilla läget och göra ditt bästa.
Jag har suttit så många nätter innan deadline, det är hemskt men man klarar det.

You got this!

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Men oj vad jobbigt att känna att man är så illa ute med uppgiften. Jag hoppas på att du fick ihop en text och att den blir godkänd.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld