En dag att minnas

Sommar, sommar, sommar...
Det spritter i kroppen och längtan ut är stor. Solen skiner och man vill bara omfamna denna underbara årstid.

Än har inte den riktiga sommarvärmen kommit till oss, men som jag njuter ändå. Av med strumpor och gå i t-shirt, vad mer kan man begära?

En dag att minnas
Det var en sådan där dag då man bara kände att man behövde komma ut. Ut i solen och ut i den friska luften för att få ta några djupa andetag. Då spelar det egentligen ingen roll vart man åker. Det enda som betyder något är att bara få känna att man lever för en stund. Därför styrde vi kosan mot ett känt mål, Årsta Havsbad.

Där har jag varit hur många gånger som helst och jag liksom tröttnar aldrig. Sommaren är här och då hör det till att åka dit. Det blev en promenad längs vattenkanten, känna vinden i håret och att känna på vattnet hör liksom till. Många badade, men jag kan säga att det kommer ta lång tid innan jag gör det. Det var en dag att minnas helt enkelt och det som väntade hemma var inte helt fel del heller.

Vindstilla på balkongen
Det var blåsigt vid havet kan jag säga och därför tog vi beslutet att inta vår picknick hemma i stället. Vi dukade upp allt på golvet på balkongen. Där var det varmt och vindstilla, vi slapp alla andra och kunde njuta av vår lilla picknick. En underbar dag som jag bär med mig. Hoppas på många sådana dagar denna sommar. Jag behöver verkligen en skön sommar där solen får skina och man kan njuta riktigt mycket.

Önskar er alla en riktigt skön avslutning på veckan.

Kram Mina


Gillar