Denna ljuva sommartid

Det är synd att klaga på lördagen. En hel dag utan att tänka på en massa jobbigt och sedan fått massor med saker gjorda. Det är verkligen en underbar tid just nu, låt den aldrig ta slut.

Skolavslutningarna är över och sommarlovet har börjat. Det firades in med Pommac och marsipantårta. Sedan kom helgen och tog över.

Denna ljuva sommartid
Fredagens skolavslutning började med spöregn och slutade med sol. Då fanns det ett hopp om att sommaren ändå kan visa sig från en bra sida också. Vi skålade i Pommac och åt tårta för att fira in tjejernas sommarlov och sedan blev det en lugn kväll. Lördagen började sedan på allra bästa sätt, med en lång sovmorgon. Att sega sig upp framåt lunchtid är ganska skönt och jag riktigt njöt av att ingen klocka ringde. Varje dag i flera veckors tid har larmet varit ställt även på helgen och det var så skönt att få vakna av sig själv.

Jag vaknade till tjugo grader på termometern och det kan man inte klaga på. En hel del skräp bars bort och sedan fick altanen sig en lite dusch. Trädgården blev av med en hög ogräs och jag konstaterade att mina rabatter behöver lite kärlek. Otroligt rogivande att påta runt i trädgården och bara njuta av denna ljuva sommartid. Alla tankar på jobbiga saker var bortblåsta och jag kände att min överarbetade hjärna fick vila för en gångs skull. Bästa lördagen på länge med så mycket sommarkänsla.

Mer fix på agendan
Efter en underbar lördag i solen så väntar en härlig söndag, det är i alla fall vad jag hoppas på. Mer fix i trädgården väntar och jag har en del rosbuskar att inhandla för att gör om lite. Älskar man rosor som jag gör så får man aldrig för många i trädgården. Dessutom är de lättskötta och blommar länge, vem vill inte ha det. Ser fram emot att få till alla blommor nu för att sedan bara kunna njuta av dem resten av sommaren. Det blev inga fröer satta i år så då får man göra det bästa av situationen.

Nu önskar jag mig en bra söndag och sedan hoppas jag på en underbar sommar tillsammans med mina älskade döttrar. Vi har mycket att fira och snart har vi en artonåring att fira riktigt ordentligt. Overkligt måste jag säga, men sånt är livet. Tjejerna njuter av sommarlov och jag hoppas att även jag kan göra något annat än att bara jobba framöver. Nu passar jag på att njuta av denna söndag också och hoppas på ännu mera sol.


Kram Mina


Gillar