Bubbel och gubbar i parken

Vilken helg! Det var längesedan jag kände att jag levde lika mycket. Tid att andas, Tid att bara göra det jag vill och tänka på mig själv. Värdefull tid att känna att jag lever på riktigt.

Efter att jag lämnade jobbet i fredags kände jag bara för att gå hem och lägga mig, men som tur var så gjorde jag inte det.

Bubbel och gubbar i parken
I helgen lät jag bara livet vara närvarande och jag levde fullt ut. Med bara ett barn hemma var det enkelt att göra det jag ville utan en massa krav. Efter att ha avslutat det stora projektet jag jobbat med på jobbet sista tiden kändes det riktigt skönt att kliva ut i solen och veta att det skulle bli en ledig helg. Jag hann hem för att byta om och dela några ord med dottern innan jag åkte mot Älvsjö och vidare.

Träffade upp Kamilla i Långbro park och det blev en härlig picknick i solen. Bubbel och jordgubbar i parken är ett perfekt sätt att kicka igång helgen på. Det var dessutom längesedan vi sågs och vi hade mycket att prata om. En riktigt härlig fredag måste jag säga som sedan avslutades med en kall öl på Långsbro Värdshus.

Livet är närvarande
Det är underbart efter en riktigt tuff tid att bara få känna att man lever. Njuta av tillvaron och bara kunna komma ut i det fina vädret och andas livet på riktigt. Har verkligen känt ett sådant vemod över allt ett tag och detta behövde jag verkligen för att piggna till.

Att denna helg blev som den blev var viktigt för mig. Det är en del veckor kvar till semestern kommer och jag kan säga att helgen fortsatte med rolig heter även på lördagen. Skriver mer om detta i kväll. Tänk att få spendera helgen med alla dessa underbara människor som får mig att skratta och känna att jag lever.

Kram Mina


Gillar