Det bästa av två världar

Fredagen öppnade upp för en perfekt lördag. Först trodde jag att dagen skulle försvinna helt, men den blev precis så där bra som man bara kan drömma om.

Halva dagen försvann, men det tog jag igen genom att använda natten för att få ut så mycket som möjligt av den.

Det bästa av två världar
Det finns sovmorgon och sedan finns det en långs sovmorgon. Trodde att jag sovit bort hela dagen och att våra planer skulle gå i stöpet. När dottern kom in och väckte mig klockan 13 så kunde jag inte tro att jag sovit så länge. Trots det kom vi i väg till Mall of Scandinavia och det blev en underbar dag tillsammans. Långa samtal , shopping och sedan lite mat. Underbart att få spendera några timmar med äldsta dottern innan det var dags för oss båda att dra vidare.

Man kan säga att jag fick det bästa av två världar. Dottern skjutsade mig hem till en kompis och själv drog hon ut i sommarnatten. För mig blev det ett härligt återseende med goda vänner jag inte träffat på länge och vilken kväll det blev. Maria bjud på mängder med godsaker och det blev både bubbel och drinkar. Alla de där långa samtalen om livet och skratten som följer när man bjuder på sig själv.

Nattliga äventyr
Sover man länge och börjar sent då får man ta natten till hjälp. När timmarna bara flyger iväg för att man har så trevligt då får man ägna sig åt nattliga äventyr. Lite bubbel i bubblet mitt i natten kan få vem som helst att njuta lite extra av livet. Fattar inte varför det är så härligt att göra saker på nätterna.
Mörkt och nästa 40 grader i badet gör vilken sommarkväll som helst njutbar. Alltid kul med nattliga äventyr och de fortsatte.

Det blev en busstur hem och jag ska ärligt erkänna att det är väldigt sällan som jag åker buss hem mitt i natten och att komma hem vid två hör inte till vanligheterna. Däremot måste jag säga att jag fick njuta av det bästa av två världar. Först mys med dottern under dagen och sedan några sköna timmar tillsammans med Mariorna. Helt underbart måste jag säga och jag kommer nog leva på detta ett tag framöver. Livet visade sig från sin allra bästa sida och jag kunde verkligen njuta av det. Stort tack till alla som gjort min helg till den bästa på länge.

Kram Mina


Gillar