Tjejligan är komplett

Efter nästan en veckas frånvaro är hon hemma igen. Vi bjöds på en härlig sommarkväll och vilken tisdag det blev.

Känns som jag fortsätter i min positiva anda just nu och njuter till fullo utav sommaren.

Tjejligan är komplett
Efter att O varit hos sin pappa i nästan en vecka kom hon hem igen. Ska ärligt erkänna att det varit väldigt enkelt att bara ha ett barn hemma, speciellt när de är stora och klarar sig själv. Riktigt skönt att bara kunna tänka på sig själv, men visst är det tom när båset är tomt och jag märkte tydligt att tjejerna saknat varandra.

I dag blev alltså min lilla tjejliga komplett och sommaren visade sig från sin allra bästa sida. Sol, värme och grillväder. Jag är ingen van grillare, men hur svårt kan det vara liksom?!
Det blev i alla fall en riktigt god middag med kött och tsatsiki. Massor med garv och det var skönt att samla min lilla liga igen. Vi smidde planer för midsommar och nu håller vi tummarna för fint väder. Tänk vilken lycka att få ha de där underbara människorna i mitt liv.

Sommar och sol
Helt underbart just nu och jag fortsätter tänka positivt. Jag kom till och med fram till ett viktigt beslut för min sommar och jag gläds utav det, mer om det en annan dag. Just i dag har jag i stället njutit av grillat, sol och ett läskande glas rosé. Även om det bara är en helt vanlig tisdag så tyckte jag att jag förtjänade det idag. Kändes helt rätt att grilla och låtsas att det är fredag. Visste ni förresten att tisdag är veckans lill-fredag? Det tål att tänkas på och jag passade på att njuta av sommar och sol.

Vilken tisdag det blev. Det ger mig helt klart tilltro inför kommande vecka. Så skönt nu när man kan börja trappa ner en aning och förbereda sig inför semester. Som jag längtar efter det och det finns så mycket på gång just nu. Det riktigt bubblar i kroppen av sommarkänslor och jag hoppas att det hänger i sig.

Kram Mina


Gillar