Trevlig midsommar

Midsommar är här och vädret är perfekt. Kommer inte ihåg när det var varmt och sol på midsommar senast. Därför tänker jag njuta hela dagen med mina tjejer.

I går handlade jag hem lite godsaker inför helgen och nu är det bara att njuta utan en massa krav.

Trevlig midsommar
Efter en månads slit på jobbet börjar det nu lugna ner sig och efter torsdagens problem så stämplade jag ut och kunde bara njuta av ledighet. Hade suttit fint nu med en ännu längre ledighet, men den kommer. I stället blev det en härlig kväll så där dagen innan midsommar och det blev både gassande i solen och några omgångar Yatzy. Det som slår mig är hur stora barnen har blivit och nu under sommaren ser man inte så mycket av dem.

Antingen sover de på dagarna eller är iväg och med kompisar. Det är så livet är och det gör mig samtidigt glad. Även om det kan bli lite ensamt så där när de inte är hemma. I går när O kom hem efter att ha varit och badat med en kompis laddade vi upp för en trevlig midsommar med Yatzy och kortspel.

Midsommarfirande
Vi har ingen tradition när det kommer till midsommar och vi brukar ta det som det kommer. När barnen var mindre brukade vi vara på Gröna Lund bara för att göra något annat, men i år blir det inte så. Därför ska vi idag njuta av det fina vädret och äta ute fram mot kvällen. Därefter drar tonåringen iväg på sitt och vi andra stannar hemma. Hoppas på en skön dag tillsammans i värmen och önskar er alla en riktigt trevlig midsommar.

Midsommar blir vad man gör den till. Njut av värmen och varandra.

Kram Mina


Gillar