Vår midsommar

Det blev en lugn och skön midsommar tillsammans med de viktigaste personerna i livet. En dag med sol, bad och en avslutande middag.

Tänk att midsommar 2022 skulle bli så varm. Det var och är sommar på riktigt och än är helgen inte slut.

Vår midsommar
Barnen är inte så intresserade längre utav midsommarstång och traditionellt firande. Eftersom det bara var vi så kunde vi göra precis som vi ville. Solen gassade och vad var då inte bättre än att dra till havet. Närheten till skärgård och hav är det jag älskar mest med att bo där vi gör och på sommaren är det helt underbart. Färden gick denna gång till Nynäshamn och där blev det både sol och bad. Bara sitta på en filt och blicka ut över havet är så härligt och jag kunde till och med koppla av med en bok.

Med tanke på avslutningen av vår midsommar hade vi bara med oss lite småplock. Kex, ost och parmaskinka fick bli vårt tilltugg där i solen. Allt smakar gott när man sitter så där känns det som och småplock är min favorit. Det blev en lugn och skön midsommar helt utan sill och nubbe, inga små grodor eller annan sång, men det kan jag ändå vara utan. Att spendera tid med tjejerna slår allt och är det viktigaste.

Middag på Freja
Båda tjejerna hade som önskemål att avsluta i hamnen med en bit mat. Självklart hängde jag med på den tanken och vi hittade ett bord där i solen på Freja och åt tills vi höll på att storkna. Hade kunnat sitta där i timmar och bara njuta av vädret och miljön, men det kommer bli fler turer dit under sommaren, det är jag helt säker på. För detta ska ju bli en sommar där livet är närvarande och eftersom jag älskar hav och sol så är det ett perfekt ställe.

Nynäshamn är en sådan där pärla som vi återkommer till varje år och just denna midsommar hade jag inte velat vara någon annanstans än just där tillsammans med mina tjejer. Livet har förändrats så mycket det senaste året och många gånger känns det konstigt. Däremot är jag tacksam över att få spendera denna tid med de viktigaste personerna i världen. Livet skiner just nu och visar sig från sin bästa sida. Allt känns riktigt bra och bara jag vet att jag har mina tjejer är jag den lyckligaste i världen.

Skönaste känslan just i dag är att det bara är lördag och midsommarhelgen är långt i från över. Solen skiner och det finns massor med härliga saker att ta sig för med. Vår midsommar blev en härlig dag med både bra sällskap och fint väder. Ska bli spännande att se var resten av denna helg tar vägen.

Kram Mina


Gillar