En kväll vid havet

Det blev en kvällstur denna fina sommardag. En kvällstur som bjöd på mat, myggor och en skön stund tillsammans.

Havsbaden är många häromkring och det är bara att välja vilket som passar just för dagen. Denna kväll blev det en tur till Östnora Havsbad.

En kväll vid havet
Bara kände när jag satt på jobbet under eftermiddagen att jag längtade ut. Ut från det instängda och bara få göra något. Det blev inhandling av sallad och sedan bar det i väg till ett havsbad vi inte besökt på länge. Östnora Havsbad är inget vi besökt så ofta de senaste åren och det blev en skön plats för oss att slå sig till ro. Kvällen bjöd på en riktigt skön temperatur och det blev både middag och lite efterrätt innan familjekampen tog vid.

När tjejerna var små gick det knappt att spela något och när det kom på tal att vi skulle spela Fia med knuff så fick jag fundera en stund. Tre vinnarskallar som ska spela mot varandra kan skapa en del problem kan jag säga, men i det stora hela gick det bra. Det blev en vinnare och även förlorare, men spelplanen flög inte i väg och det kanske blir lite mer spel framöver.

Östnora havsbad
Kan säga att just Östnora inte är min absoluta favorit i vår närhet, men ett riktigt trevligt ställe och perfekt för barnfamiljer med mindre barn. Långgrunt och därmed inte heller så kallt i vattnet som det är annars i havet. Kan ändå bli fler turer dit under sommaren på grund av att det inte är så långt hemifrån. Ändå en fin pärla vid havet och en skön plats att spendera en skön sommarkväll på.

Dessa härliga sommarkvällar som man bara måste njuta lite extra av. Myggen kan jag klara mig utan, men annars spenderar jag gärna tid vid havet med en lite spelrunda. Måste säga att det är riktigt skönt när barnen börjar växa upp och man kan umgås på ett helt annat sätt.

Kram Mina


Gillar