Juni blev vad jag behövde

Efter maj hoppade jag in i förarsätet och mitt mål var att ta tillbaka min tid. Till en början blev det svårt, men sakta och säkert fick jag vad jag behövde.

Genom att ta saker som det kommer gör att man kan ta sig långt. Det är inte alltid kul, men välbehövligt för att få sin tid tillbaka.

Juni blev vad jag behövde
När juni började var jag fortfarande inne i mitt maraton med ingen ledig tid alls. Det fanns saker kvar att klara av och orken var slut helt och hållet. Det kändes som att det fanns alldeles för mycket problem att reda ut och jag längtade efter lugn och ro. Sena uppgifter i skolan, avslutningar och slutspurten på det jobb jag ägnat nästan hela maj åt.

Jag började månaden med att hjälpa en kompis att flytta och avsluta cheerleadingsäsongen. Sedan blev det en skoluppgift som lämnades in och efter det var det jobb som gällde. Fick en del av min fritid tillbaka och hann faktiskt med att njuta lite av det fina vädret också. Sommaren gjorde entré och vilket intåg den gjorde. Jag drabbades av sommarångest och den har nog funnits kvar, även om jag ändå lyckats njuta en hel del av sommaren. Juni blev precis vad jag behövde och lugnet kom tillbaka.

Bubbel, bubbel och sommar
Juni bjöd mig på precis vad jag behövde och det blev både bubbel i parken, bubbel i poolen och mycket umgängen med härliga människor. Ett underbart midsommarfirande med barnen och mängder med återhämtning. Slutet av månaden blev bästa eller jag ska säga från mitten i alla fall när jag fick lite egentid och bara kunde njuta lite extra av livet. Sommaren när den är som allra bäst.

Känns som att man ska vara beredd på det mesta och just nu kan vad som helst hända. Finns mycket som händer framöver och just nu tar jag ett steg i taget och njuter av sommaren. Längtar efter semester och hoppas på mycket liv i livet.

För att summera juni blir det både upp och ner, men med några få ord så blir det livsnjutning, sommar och ta tillbaka min tid. Nu har min absoluta favoritårstid börjat och jag vill stanna tiden. Njuta lite extra och bara känna att jag lever på riktigt. Välkomnar juli och har så mycket förhoppningar på just denna månad. Finns mycket roligt som händer och jag hoppas på en underbar tid. Tackar juni för uppvärmningen och längtar efter mer värme. Juni gav mig den återhämtning jag behövde och nu behöver jag bara ta för mig för att få göra det jag vill. Jag blickar framåt och vill ta för mig, det är inte alltid så lätt bara. Tack och hej juni! Jag lämnar dig med ett leende på läpparna.

Delar även mina favoritbilder från den första sommarmånaden i år.


Kram Mina


Gillar