Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det var längesedan jag listade det mest positiva som varit under veckan. Kanske beror det på att jag haft en bra period med mycket positivt och helt enkelt bara glömt bort att uppmärksamma det. Veckan bjöd på riktig sommarvärme och det blev en och annan mysig sak i veckan som annars innehöll en hel del jobb. Besök och en riktigt bra vecka ändå.

Veckans mest positiva
Kände att jag vill skaka liv i detta inslag på bloggen igen då jag tycker att det är viktigt att tänka positivt. det är lätt när livet känns bra, men det är i jobbiga stunder vi behöver lyfta de bra sakerna lite extra. Det händer mycket bra saker just nu och sommaren är här på riktigt, men just detta har varit lite extra positivt denna vecka:

Besök från Värmland
Mamma och pappa kom på besök och hade med sig min brorsdotter. Riktigt kul att få hänga med dem några dagar. Synd att det både regnade och åskade, men tid tillsammans är mysigt det också även om man inte gör något speciellt.

En kväll på stranden
En middag på en filt vid havet är lite extra härligt ändå. Sommar och sol. Havsbris och precis innan regnet kom hann vi avsluta vårt Fia-spel och lämna stranden. En riktigt härlig kväll som man kan leva på länge.

Läser böcker
Det låter konstigt, men efter att knappt kunnat läsa allt slukar jag det mesta just nu. Har man en välfylld bokhylla och har många böcker man vill läsa är detta mer än välkommet. Har hunnit med två böcker denna vecka och börjat på den tredje. Bästa avkopplingen måste jag säga.

Sommarvärme
Kan inte lämna detta utanför denna lista. Som jag älskar sommaren och många har klagat på den värme som varit denna vecka. Visst kan det stundtals vara lite varmt, men det är skönt. Jag älskar värme och vill verkligen ha den. Underbart att kunna njuta av sommar utan en massa tjocka kläder. Hoppas verkligen på mängder med sol och värme under resten av sommaren.

Tuffa, men bra beslut
Vissa saker trodde jag aldrig att jag skulle behöva säga, men ändå måste man ibland säga nej för att det är vad någon vill. Denna gång fick dottern säga precis hur hon vill ha det och det innebar ett beslut som egentligen känns konstigt, men helt rätt för henne. Ett tufft beslut som är modigt och därför hamnar det på denna lista. Ett sätt att sätta ner foten för oss båda och det är ett bra beslut. Ibland måste man ta dessa tuffa beslut bara för att visa att man har fått nog av människors beteende.

Tack för denna vecka!
En ny vecka väntar. Det blir en vecka med enbart ett barn hemma och slutspurten på jobbet innan semester. Det finns en del kvar att göra och jag längtar efter att få ha semester detta år. Vad veckan ger har jag ingen aning om, men en sak är säker och det är att jag ska försöka kunna ägna mig lite extra åt mig själv. Finns inte mycket tid för det annars då man ska vara alla andra till lags, men jag ska i alla fall försöka. Hoppas på fint väder och ljuvlig sommar. Har lite idéer på vad jag vill göra, men som med allt annat så får vi se vad det blir.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!


Kram Mina


Gillar