Derby och egentid

Juli är redan i full gång och den ena dagen avlöser den andra. Man kan säga att jag fått TID denna vecka eller i alla fall egen tid.

Helgen både lugn och stökig, men den slutade riktigt bra och gav mig en ro.

Derby och egentid
Med alldeles för lite sömn och en redan slutkörd kropp styrde vi kosan mot Tele 2 Arena under söndagen. Kan säga att varje jag eller A hade några förväntningar alls efter en ganska jobbig morgon och det var kanske bra det. Då förväntar man sig nämligen ingenting. Det vi i stället fick överträffade alla våra förväntningar.

Vi fick ett bord på en restaurang där det blev uppladdning inför matchen. En derbyöl och sedan blev det en promenad vidare till arenan. Vi var båda spända inför matchen för ett Stockholmsderby är ju ett Stockholmsderby. Vad som helst kan hända och det gjorde det också. Vi fick se ett grymt tifo, även om vi hamnade under det då vi stod i klacken. Sedan bjöds vi på sång som vi skrålade med i och en och annan ramsa för att hela fram vårt lag. Det var rökbomber och bengaler, ja ni vet, allt det där som hör till en riktigt stor match på en fullsatt arena.

Vinst och en saknas
Den här gången var det VI som fick jubla efter matchen då vårt älskade lag tog hem segern. En riktigt skön seger måste jag säga och lyckan var total. Tänk vilken glädje en fotbollsmatch kan ge och vilken energi vi fick utav det, trots sömnbristen.

När vi kom hem lite så där lagom hes och glada var det någon som saknades. O drog med mormor och morfar till Värmland och när A drog ut på kvällen blev jag ensam hemma. Det hör inte till vanligheterna kan jag säga och det var viktig egentid. Hon blir kvar där ett tag och det är stor skillnad att ha bara ett, nästan vuxet, barn hemma. Jag kan rå mig själv och jag kan ta det lite som det kommer. Det känns riktigt skönt och jag hoppas få en skön vecka där jag kan göra lite som jag vill. Både en derbyvinst och lite egentid gör att de här gråa trista dagarna känns lite enklare ändå.

Kram Mina


Gillar