Från Norrtull till Årsta

Det har blivit mycket promenerande dessa dagar och jag klagar inte. Det är en sådan skön känsla att använda benen och utforska den väg man går.

Lite nya vägar att gå på. Vägar som jag aldrig gått på innan och tänk vart benen kan ta oss.

Från Norrtull till Årsta
Vädret var oklart och det enda klara var att det skulle bli av. Egentligen skulle vi har träffats för en promenad på Djurgården , men vädret satte stopp för det. I stället blev det en lång runda åt andra hållet och det blev ett och annat trevligt stopp på vägen.

Jag lämnade jobbet och mötte upp en vän vid Odenplan. Sedan gick vi till Gamla Stan där vädret sa oss att ta en fika. Det blev en blåbärs paj och en kaffe innan vi fortsatte vår vandring. Vi fortsatte över Slussen och mot Söder mälarstrand. Det var många år sedan jag gick där och det var kul att se Stockholm från den vinkeln igen. Det blev en tur tvärs över Södermalm och tänk vad mycket man hinner prata under en lång promenad och tänk vad mycket man får se. Nya vägar att vandra och nya sätt att ta sig till ett och samma ställe.

Liljeholmen och vätskepaus
När vi nådde Liljeholmen hade vi egentligen inte så långt kvar till vårt mål och då kände vi att det var dags för en vätskepaus. En läskande Strawberry Daiquiri vid vattnet var precis vad vi behövde och det fär med att försöka ta bilder när människor ständigt går förbi kan vara svårt och skapa många skratt. En helt underbar kväll genom Stockholm. Mängder med sköna samtal och flera nya gator att se. Älskar verkligen att gå runt och bara se Stockholm.

Turen avslutades vid tåget i Årstaberg och då kändes det som att fötterna var trötta efter allt avverkande av asfalt. Ska bli spännande att se vart nästa promenad leder mig. Kanske får se mig om i en ny stadsdel då och det var längesedan jag unnade mig själv att bara få vara. Bara gå dit jag känner för och inte behöva tänka på att passa upp på någon annan. Har så mycket att se fram emot och jag längtar till ALLT!

Kram Mina


Gillar