Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det har varit en vecka där flera mil passerat. En vecka där jag kunnat fokusera på mig själv och göra precis det som har fallit mig in.

Veckans mest positiva
Sommaren är alltid en lugnare period där det inte finns lik mycket tider att passa. Inga träningar att skjutsa till och inga möten att hinna med. När dessutom ena barnet åker iväg då får man helt plötsligt tid man inte brukar ha. Tid att fokusera på sig själv och bara få njuta lite extra av livet. Denna vecka var en sådan vecka och det har varit en riktigt bra vecka med flera höjdpunkter. Detta är ändå det mest positiva:

Promenader i Stockholm
Bästa sättet att uppleva något utan att egentligen göra något speciellt det är att promenera. Denna vecka har jag passat på när det inte regnat att gå genom vår vackra huvudstad flera gånger. Bästa gången var självklart när jag fick sällskap av Marie och vi gick från Norrtull och till Årsta med en del stopp på vägen.

Spontana träffar
När man får tid och bara vill göra något och det är svårt att planera då är de där spontana träffarna helt fantastiska. I fredags hade jag ingen lust att bara åka hem och då blev det en spontan AW på jobbet. Kan lova att det blev många garv och timmarna bara flög iväg. Perfekt avslut på arbetsveckan och när lördagen kom så avslutade jag även den med en spontan bubbelkväll i Nynäshamn.

Inga måsten
Det blev lite att ta det som det kommer och det fanns inga måsten, förutom att jobba då så klart. Än är det inte semester även om nedräkningen har börjat. Det blev att bara ta dagarna som de kom och det fanns ingen stress att skynda hem. Riktigt positivt att bara få vara för en stund utan att vara överallt hela tiden.

Semestern bokad
Skönt att äntligen bara kunna ta ett beslut och boka. Underbart att ha något att se fram emot och jag tror det kommer att bli riktigt bra. Helt rätt just nu och avkoppling på riktigt. Räknar ner dagarna även om det finns mycket roligt innan att uppleva.

Tack för denna vecka
Nu väntar en ny vecka och det är en stor vecka. Min äldsta dotter fyller 18 år och det ska vi så klart fira. Sista dagarna innan semestern ska klaras av och det blir en del fest. Hoppas på att det blir en fantastisk vecka på alla vis. Dags att släppa på all ångest och tro på det man gör. Jag gör det jag gör för att jag är den jag är. Små steg mot att faktiskt få vara den jag är utan att behöva offra mig själv varje gång någon annan vill ta plats.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar