Måndag och nedräkning

Vissa saker längtar man bara efter lite mer än andra. Denne vecka är en sådan där vecka när mycket händer och det är en nedräkning som bär på mycket förväntan.

Ibland vill man bara stoppa tiden för att fundera på vad som egentligen hände. Hur kunde tiden gå så fort?

Måndag och nedräkning
En alldeles speciell vecka väntar. Jag ska jobba tre dagar till för att sedan kunna gå på en efterlängtad semester. Finns en hel del att göra innan dess, men jag räknar ner timmarna. Trots det vill jag inte att tiden ska gå för fort för det är ändå sommardagarna som passerar och de vill jag ta vara på så mycket som möjligt. I dag är det måndag och nedräkning, men det är inte bara semestern som nalkas.

Denna vecka har vi en stor födelsedag att fira. En sådan där födelsedag som är en av de största i livet. Kan inte fatta att vi redan är där och att min lilla flicka har blivit så stor. A fyller nämligen 18 år på torsdag. Arton år! Hur är det ens möjligt? Den där lilla blonda lintotten blir myndig och jag har ingen aning om var tiden tog vägen. En konstig känsla måste jag säga och även om man är långt ifrån redo att bara lämna boet så är det en stor dag. Först klivet in i vuxenlivet.

Firande flera dagar
På onsdag jobbar jag min sista dag innan semestern och det är väl värt att fira. Sedan blir det firande både torsdag och lördag för A. Håller verkligen tummarna för fint väder, men eftersom vi inte kan styra över det så får vi göra det bästa av situationen. Tror att det kommer att bli en riktigt bra vecka detta och i morgon kommer även O hem som har varit hos mormor och morfar en vecka. Många nedräkningar nu och mycket firande.

Riktigt härligt måste jag säga och livet är närvarande, precis som det ska vara. Sitter även med en annan nedräkning inför nästa vecka också. Då bär det iväg på semester och det ska bli riktigt skönt. Nu tar jag några steg framåt för att beta av jobbet som måste göras innan semestern och sedan korkar vi upp champagnen och inleder firandet.

Kram Mina


Gillar