18 årsfirande och semester

En milstolpe i livet och sedan lite ledighet på det. Sommaren är närvarande och det är bara värmen som saknas, men den kommer snart också.

Mycket hände på en gång och det gällde bara att hänga med.

18 årsfirande och semester
Det blev till slut min tur att gå på semester också, även om jag inte känt av den så mycket ännu. Det kändes mest som en långhelg till att börja med och nästa vecka kommer det att kännas mer. Det känns underbart att äntligen få lite ledig efter allt slit under våren och nu håller jag tummarna för att det blir en riktigt skön semester.

Semestern började med att dottern fyllde 18 år. En milstolpe i hennes liv i även i mitt. Känns ganska konstigt måste jag säga, även om det egentligen inte blir så stor skillnad. Kommer själv ihåg hur det var när jag fyllde 18 år och just då var det riktigt kul, men sedan blev allt som innan igen. Det blev i alla fall två dagars firande för artonåringen. Först på födelsedagen blev det en tur till stan för lite strosande och sedan ett restaurangbesök. Kul att kunna samla familjen igen och det blev ett stillsamt firande kan man säga.

Mer firande
I går blev det ännu mer firande då resten av släkten och vänner kom på besök. Vi skålade i bubbel och intog grillat och sommarsallad. Kul att få träffa alla igen efter år av uteblivna middagar och umgänge. För 18 åringen blir det firande även idag med pappa och jag ska ta lite ledigt tror jag. Blir intensivt att fira i flera dagar och även om det gått väldigt lugnt till så tror jag att det är semester nedvarvningen som börjat.

Nu väntar tre veckors semester och jag känner att jag verkligen behöver dessa veckor. Nästa vecka händer mycket roliga saker och på torsdag är det äntligen dags att åka i väg på vår efterlängtade resa. Så välbehövligt och skönt att få sol och avkoppling. Firandet kanske fortsätter även där, vem vet.
Men först ska det packas och fixas det sista. Yngsta dottern ska till pappa för lite semester med honom.
När nu 18 årsfirandet är klart så kan man koppla av igen och bara njuta. Hoppas på att sommarvärmen kommer tillbaka också så man kan njuta riktigt mycket.

Trevlig söndag!

Kram Mina


Gillar