Det positiva och dagarna som passerar

Vad vore livet utan positivitet?
Den frågan brukar vara återkommande för mig varje söndag då jag listar veckans mest positiva, men nu under sommaren har denna lista en tendens att försvinna.

Vad beror det på? Kanske är det för att sommaren är min tid på året och det mesta är positivt, men det är lika viktigt att lista det ändå.

Det positiva och dagarna som passerar
Även om högsommarvärmen försvann och det blev lite sämre väder så är sommaren här trots allt. Det gäller att hålla den positiva tanken kvar och även om det händer mängder med roliga saker just nu så förtjänar de att lyftas lite extra. Varje dag är inte positiv och kul, det vet vi alla. Därför gäller det att bära med sig allt det bra och lyfta det lite extra.

Just nu är det lätt med det positiva och dagarna passerar oavsett vi vill det eller inte. Mycket händer och ibland är det skönt att bara sätta sig ner och fundera på vad man vill göra. Själv sprudlar jag av energi varje sommar och jag vill bara maxa varje dag för att njuta riktigt ordentligt. Just nu vill jag stoppa tiden för jag tycker dagarna rusar för fort, men som vi alla vet så går det inte. Försöker hålla positiviteten uppe och varje morgon funderar jag på vilka äventyr jag vill ge mig ut på. Behöver inte vara några stora saker, men ändå är det härligt när positiviteten finns där och lockar ut oss.

Mycket fest sista tiden
Fest och fest kanske jag inte ska kalla det utan kalasande är ett bättre ord. Det har varit mycket senaste dagarna och i går blev det en lite lugnare tur till Nynäshamn och rökeriet för att äta lunch, helt utan barn. Kul att få hänga en stund själv med mamma och pappa innan de skulle åka hem i dag. Skönt med en lugn tur och även om jag varit där mängder med gånger förut så är det alltid trevligt.

Denna vecka händer det också mycket saker och jag har en hel del packande att göra. Värmen kommer även tillbaka och jag hoppas på några riktigt sköna dagar innan vi sticker i väg på torsdag. Bär med mig det där positiva även om det inte kom i form av en lista förra veckan. Listan kan göras lång nu och jag får låta varje inlägg andas positivitet i stället. Det är viktigt med en positiv tanke och det är ännu viktigare att göra det bästa av vad man har.

Lyckan finns inte i dyra saker och pengar, den finns i vad man tar sig för med och med vem. Visst är det skönt med pengar för att göra det man vill, men om man inte har någon att göra saker med så spelar de ingen roll. Njut av vad du har har gör det bästa av denna ljuva sommartid.

Kram Mina


Gillar