Försöker bli packad

Inget jag egentligen tycker är kul, men i dag måste jag göra det. Tänk att det ska vara så svårt att få till det bra.

Hade hellre spenderat dagen med att göra annat och tänker även göra det i kväll, men just nu ska jag försöka reda upp kaoset som finns på min säng.

Försöker bli packad
Det skillnad på att bli packad och packad. Det ena är roligare än det andra, men egentligen gillar jag inget av dem. Många år sedan jag var packad på riktigt, i alla fall av alkohol. I dag tänkte jag ägna mig åt ett annat sätt att bli packad och jag börjar med att packa åt O som åker med sin pappa till södra Sverige. Själv packar jag för att åka längre söder ut. Som jag längtat efter detta!

Packa är däremot bland det tråkigaste jag vet. Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig och när jag väl ska packa tycker jag inte att jag har något att packa. Det blir alltid för mycket och inte en av mina paradgrenar direkt. Trots det så måste det göras och jag ska ändå säga att sommarsemester är lättare att packa till än vintersemester. När man dessutom vet att det blir varmt så är det bara tunna kläder som gäller. I dag ska jag försöka få till någon typ av packning och att bli packad är inte lätt.

Nå målet
Som tur är känner jag ingen press att bli klar och även om hela sängen är full med kläder så blir det nog ordning på det också till slut. Det handlar om att nå målet och när en väska är klar är det bara att ta tag i sitt eget. Det svåra bara är att bara ta tag i det. Känner att jag måste hitta något som gör det roligare och kanske får unna mig ett glas vin till packandet. Det är ju ändå semester.

Har lite tid på mig i morgon också att bli packad så det ska nog gå vägen. Frågan är bara vad man ska ha med sig. Vad känner man för att ha med sig? Det är den svåraste tycker jag. Känner också att jag vill njuta lite extra just i dag när värmen är här och solen skiner. Ska nog lyckas bli packad och klar till slut, även om det är riktigt tråkigt.

Vad tycker ni om att packa?

Kram Mina


Gillar