Dags för avresa

Dagen är kommen och som jag längtat efter detta. I dag är det alltså dags för mig och äldsta dottern att använda hennes 18 års present och min återhämtning.

Återhämtning är precis det som behöves efter detta år och denna intensiva vår. Nu är det äntligen vår tur att få segla i väg bland molnen.

Dags för avresa
Lite spontant bestämde jag mig för att åka på en resa. Eftersom dottern fyllde 18 år nu i juli och jag inte hade en aning om vad jag skulle ge henne så fick det bli en resa. Vi hade hittat vår resa, men vågade då inte boka eftersom det låg en strejk i görningen. När strejken var ett faktum fick vi tänka om och det blev en helt annan resa. En bekväm resa för oss båda.

Hittade ett avresedatum som passade och eftersom äldsta dottern inte skulle åka med pappa på semester så ville jag att hon skulle få göra något riktigt kul. Det resulterade i en vecka på Kos och som vi längtat efter detta. I dag är det då äntligen dags att dra iväg och packningen får nu vara som den är. Om några timmar sätter vi oss på tåget mot Arlanda och en kvällsflygning väntar mot Grekland. Så efterlängtat och så välbehövligt.

Stolt över att kunna göra detta
Efter allt som varit det senaste året och så mycket som har tryckt ner mig så känner jag en stolthet över att kunna ge min dotter detta. En present man aldrig glömmer och tid för oss båda tillsammans. Känns so att jag knappt sett henne nu under sommaren och det ska bli underbart att få spendera tid tillsammans i solen. Jag var på Kos för över tjugo år sedan och då var det en helt annan resa än den vi gör i dag. Det blir en skön resa med ett stort barn och det har sina fördelar.

Kanske blir det en festkväll någonstans eller så njuter vi bara av att vara. Garanterad sol och värme och grekisk mat, kan inte bli bättre. Tar ett djupt andetag och packar det sista. Längtar nu tills vi passerat säkerhetskontrollen på Arlanda och bara kan pusta ut i väntan på avgångstid. Eventuellt blir det någon uppdatering under veckan, det vill säga om jag känner för det. Framförallt ska det njutas till fullo. Jag är stolt över att kunna göra detta efter allt och nu är det vår tid att njuta.

Kram Mina


Gillar