Kos levererar 

Till slut kom vi fram, men det blev en seg första dag. En underbar första dag även om man hade behövt sova mer.

Segt var det kan jag lova och det blev en skippad frukost, men vilken dag det blev.

Kos levererar
Senast jag var på Kos var för tjugotvå år sedan och då var det en helt annan resa jag gjorde. Denna resa kanske inte började på bästa sätt med en tre timmars flygförsening, men till slut kom vi fram. Landade 03.15 och kom i säng 05.30. Planen var att äta frukost vid tio, men vi valde att sova i stället. Kändes riktigt skönt senare kan jag lova när termometern visade en bra bit över trettio.

Första dagen levererade och jag kan säga att Kos levererade rejält. Atlantica Marmari Beach är verkligen härligt. Skön känsla att gå runt och hitta allt och inse att här kommer vi inte att sakna någonting. Första dagen däremot blev lugn och det behövde vi. Det blev lunch i skuggan, promenad på stranden och sedan sol och bad vid poolen. Hotellet är riktigt bra och det finns ingenting att klaga på. Precis vad vi hade tänkt oss och vi kommer att trivas här.

Bilderna får tala
Det är så klart svårt at beskriva, men bilderna får tala. Pooler, strand och alla bekvämligheter. Vem kan klaga då? När vi tröttnade på sol och bad hängde vi på balkongen en stund innan det blev middag och sedan en promenad i omgivningen. Så underbart med dessa ljumna sommarkvällar.

I morgon blir det lite aktiviteter. Kan inte bara ligga i en solstol hela dagarna för då tar rastlösheten över. Visst är det skönt att slappa. Ligga och läsa och bara bada när det blir för varmt, men det finns så mycket mer som är kul. Här finns det mesta om man säger så och vi ska nog kunna roa oss. Tur att A är lika rastlös som jag och vill hänga på. Så fortsättning följer på vår resa eller vad säger man. Just nu har jag lite svårt att summera denna dag för den har varit underbar.

Ha en skön helg!

Kram Mina


Gillar