Aktiv dag i Marmari

Dagen blev en blandning av det mesta, men mest av allt skulle jag kalla den för helt perfekt.

Jag vill stoppa tiden och bara befinna mig precis där jag är just nu i denna stund. I värmen med en av de bästa människorna jag vet.

Aktiv dag i Marmari
Vi befinner oss i Marmari på Kos. En lugn och skön liten by. Stranden är dragplåstret och det är inte vilken strand som helst. Lång strand med turkost vatten och sand så långt ögat når. Därför bestämde vi oss för att gå i vattenbrynet i morse och vilken skön tur det blev. En härlig tur med havet som sköljde in över fötterna och vinden som blåste i håret. Vad mer kan man önska sig!?

Efter strandpromenaden blev det en paddelmatch och den slet hårt på energin kan jag säga. Hettan brann skulle man kunna säga och svetten den rann längs ryggen. Kul var det däremot och även om inte vi är några ess på paddel så blir det nog fler matcher under veckan. Efter den matchen fanns det bara en sak att göra och det var att hälla i sig vatten och därefter hoppa i poolen för att svalka sig. Tror aldrig att det varit så skönt att bada någonsin. Det blev en aktiv dag i Marmari och slut var den inte där.

Mer strandpromenad
Avsvalkade efter doppet sög det i magen och vi åt lunch i skuggan. Vet inte hur många glas vatten och cola det blev innan vi var klara och efter det behövde vi komma bort från solen och värmen en stund. En stunds vila på rummet blev det med lite bokläsande och avkoppling. Därefter blev det ännu en promenad på stranden och en längre sådan den gången. Stannade till och kollade på Kitesurfarna och det såg inte allt för enkelt ut att lyckas komma upp och i väg med den. Blåsigt värre skulle man kunna säga, men för vår del var det bara skönt.

När vi sedan kom tillbaka till våra stolar efter en timmes promenad sjönk vi ner och jag ska säga att jag till och med somnade där en stund efter en Mimosa i solen. Galet gott och svalkande i hettan. Ännu en perfekt dag på detta ställe och middagen höll på att knäcka oss båda två. Matkoma och kvällshäng vid poolen blev det som avslutning av dagen och jag kan säga att man somnar gott här efter aktiva, men underbara dagar. I morgon väntar ännu en skön dag och även då blir det en paddelmatch. Kul att aktivera sig lite även om man har semester.

Kram Mina


Gillar