Hög på livet

När man är på semester är det inte svårt att känna att man lever och då gäller det att njuta riktigt ordentligt.

Det är viktigt att man får känna att man lever på riktigt lite då och då. Att bara andas livet och känna att det inte finns någonting att klaga på.

Hög på livet
Helt utan krav och inget vidare ansvar gör att man kan koppla av på riktigt. Bara finnas till och göra precis det man känner för. Tiden går och just nu vill jag bara stoppa den. Vill inte tänka på vad som kommer till slut och just nu njuter vi till fullo i stunden. Känner mig hög på livet och har absolut ingenting att klaga på. De senaste dagarna har bara varit helt underbara.

Sol, bad och oändligt många skratt, men så är det att umgås med en yngre kopia av sig själv. Samma humor och galenskaper blandat med samma mål. Riktigt skönt när man är på semester. Många promenader längs stranden och den där blåsten var riktigt lur då man inte kände hur solen tog. Det är så skönt att känna sanden mellan tårna och bara finnas till för en stund. Njuta av livet som om man inte hade ett problem i världen och bara få vara. Hur underbart är inte det!?

Hav, pool och solstol
Det är ungefär så dagarna ser ut, ja förutom all mat som serveras. Tur att man rör sig om dagarna. Annars är det här precis vad man behöver. Njuta av lugnet vid havet, slå sig ner i sen sol stol och sedan ta ett avsvalkande dopp i poolen eller för den delen havet. Senaste dagarna har bara varit så sköna och vi har verkligen tagit det som det kommer. Just nu njuter jag av livet och det finns enbart en grej som jag saknar och det är O, men snart får vi träffa henne igen.

Fortsatt få bilderna tala för sig själva under vår vistelse och egentligen behöver de inte så mycket förklaring. Jag har mycket att skriva om just nu känner jag och jag får även fortsätta när vi kommer hem. Här kommer en liten bildbomb från våra senaste dagar i Marmari, Kos.

Kram Mina


Gillar