Solnedgång i Grekland

Är det något som lockar mig varje sommar så är det att uppleva solnedgången, sedan finns det solnedgångar och så finns det solnedgångar.

Den ena är aldrig den andra lik och på vissa ställen är de bara mer magiska än andra.

Solnedgång i Grekland
Himlen färgar sig rosa och magi skapas, men vad är bäst? Soluppgång eller solnedgång?
För mig har det alltid varit viktigt varje sommar att få uppleva så många solnedgångar som möjligt. Jag fullkomligt älskar att se när solen går ner och skapar de där färgerna som är unika varje gång. Att se solen gå ner vid havet slår det mesta och när vi var på Kos var den helt fantastisk.

Eftersom jag sällan ser soluppgången då jag är kvällsmänniska så har solnedgången blivit min. Det är ett måste att uppleva den och i Marmari där vi bodde kunde vi njuta av det varje kväll. En stilla promenad efter middagen ner mot stranden bara för att få se solen gå ner. Eftersom solen går ner väldigt tidigt i Grekland så gällde det att vara redo när det väl hände. Vi upplevde den flera gånger under veckan och ingen var den andra lik.

Inga bilder ger den rättvisa
Tror egentligen inte att en enda bild ger den riktigt solnedgången rättvisa. Man måste liksom uppleva den på plats bara för att se de rätt och riktiga färgerna. Jag säger absolut inte att solnedgången är bättre i Grekland, men känslan är en annan. Snarare tror jag att det är havet som gör den extra magisk. Vågornas skvalpande samtidigt som himlen ändrar färg.

Vi upplevde några fantastiska solnedgångar under vår resa och nu hoppas jag få uppleva ytterligare några till här under sommaren. På något vis ger de mig energi och vem vill inte uppleva detta.

Kram Mina


Gillar