Blå, blå höstvågor

Vem vill inte dricka lite Chardonnay med Cilla Storm?

Tidigare har jag läst Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst och jag har längtat efter att veta hur det gick för Cilla sedan.

Blå, blå höstvågor
Kärlek, rödvin och gamla mysterier...
Feelgood blandat med deckare och livet. Holst har skrivit en serie om Cilla Storm och detta är den andra delen i serien.

Blå, blå höstvågor
handlar om Cilla som precis fått jobb som kriminalreporter på en känd podd. Hon bor tillfälligt hos sina vänner då hennes lägenhet renoveras och träffar sin nyfunna vän Rosie och dricker vin så ofta hon kan. Relationen till Adam är komplicerad och hon vet inte var den ska leda. När Cilla får ett nytt uppdrag på jobbet om en försvunnen kvinna leder spåren henne till hennes älskade ö Bullholmen. Det blir en skön spahelg för Rosie och Cilla medan två andra kvinnor är på väg att få veta deras livsöde. Ett mörkt förflutet uppdagas och varken Cilla eller Rosie kan låta bli att lägga näsan i blöt i polisarbetet.

Vore inte fel att ta ett glas vin med Cilla
Romanen bjuder på spänning, kärlek, skratt och en härlig resa till en blåsig ö i Stockholms skärgård. Jag har längtat efter att få läsa denna andra del och man skulle kunna säga att böckerna är beroendeframkallande. Cilla är en charmig karaktär som är både klantig och allmänt förvirrad. Hamnar alltid i problem och med Rosie vid sin sida kan vad som helst hända. Någon benämnde dessa romaner som mysrys och det var en riktigt bra benämning.

Skulle gärna träffat Cilla och druckit ett glas smörig chardonnay med henne. En riktigt rolig person som man aldrig skulle ha tråkigt med. Kan varmt rekommendera denna och även första delen i denna serie. De är lättlästa och ger bra underhållning. Man vill hela tiden veta vad de ska hitta på härnäst och hur det ska gå för de snokande kvinnorna för vad som helst kan verkligen hända.

Nu väntar jag på att läsa nästa del i serien som heter Kalla, vita vinternätter.

Kram Mina


Gillar