Juli är min favoritmånad

Jag lämnade juni med ett leende på läpparna och var redo för vad som helst. Juni gav mig precis vad jag behövde och juli uppfyllde alla mina förväntningar.

Förväntningar kan vara luriga, men när det blir precis som man vill då kan man inget annat än att le.

Juli är min favoritmånad
Som jag längtade till min favoritmånad. Det händer alltid mycket i juli och efter förra årets kamp i just den månaden så behövde jag en riktigt bra månad. När månaden inleddes hade jag ingen aning om vart jag skulle hamna i slutet av den och när jag väl hittade rätt då slog jag till. Jag letade efter en 18- års present och hittade den perfekta. Gissa om hon blev glad?!

I övrigt började juli med ett riktigt grymt fotbollsderby som uppfyllde alla våra förväntningar. Sedan gick månaden i en rasande fart med långa promenader genom stan, drinkar, mycket lästid och flera romaner avbetade, antagningsbeskedet kom till sista terminen på universitetet, semestern inleddes och min äldsta dotter fyllde arton år, besök av familjen och lugna sköna sommardagar. Redan där kändes det som en hej dundrande månad och då hade jag det bästa kvar.

Sparade det bästa till sist
Jag har redan skrivit flera inlägg om det och jag skulle kunna skriva hur mycket om det som helst. Resan till Kos blev det absolut bästa under månaden och det enda jag saknade under veckan där var O, annars var det perfekt. När sommaren började hade jag inte ens kunnat drömma om detta, men när jag väl bestämde mig så blev det hur bra som helst. Precis vad både jag och dottern behövde och jag var glad över att kunna ge henne den presenten. Ett minne för livet. Inte konstigt att juli är min favoritmånad. Det är sommar, semester och så mycket härliga stunder.

För att summera juli så skulle jag behöva skriva hur många sidor som helst om den. Skulle kunna säga livsnjutning, avkoppling och stora saker i livet. Både för mig och mina familjemedlemmar. Jag hade så många förväntningar på juli och jag kan säga att de uppfylldes med råge och lite till. Om jag avslutade juni med ett leende så kan jag säga att jag avslutade juli med ett ännu större leende. Min favoritmånad är den och kommer alltid att vara. Juli gav mig så mycket hopp och jag kommer leva på detta så långe. Ännu återstår en vecka av min semester och vi har flera roligheter kvar. Tack och hej juli! Vill egentligen inte släppa taget, men jag har inget val. Fortsätter augusti med kvalitetstid med mina tjejer och välkomnar en ny månad.

Som avslutning delar jag även mina favoritbilder från denna månad.

Kram Mina


Gillar