Tårta och nya äventyr

Vi njuter för fullt av min sista semestervecka och vi har några roligheter kvar.

Allt har ett slut och även det roliga. Som vi har njutit och tagit tillvara på dessa veckor. Känner hur bra det har varit för mig och mina tjejer och nu har vi några spännande dagar kvar.

Tårta och nya äventyr
Med rastlösa barn och en minst lika rastlös mamma kan vad som helst hända. Vi har klarat av grillmiddag och bubbelkväll med vänner. En tripp till stan för att hämta paket och en rad andra saker som bara passerat utan att man ens tänkt på det. O hade tråkigt häromdagen och det slutar alltid på samma sätt. Hennes stora intresse är att baka och om hon fortsätter så här kommer jag rulla fram snart. Den här gången blev det tårta. Hon bakade tårtbottnar och knåpade ihop en prinsesstårta till oss att avnjuta efter maten.

Det är bra med en liten bagare i familjen och det finns sämre saker att göra när man har tråkigt. En riktigt god tårta blev det denna gång och det är så kul när hon skaffat det intresset. Annars har jag verkligen njutit av att ha båda mina tjejer hemma och man märker att de saknat varandra. Mycket kiv där kan man säga och många skratt. Så underbart!

Nya äventyr
Idag väntar nya äventyr och vi styr mot västkusten. En roadtrip med mina tjejer och vi hoppas på att det blir en riktigt grym resa. Denna gång blir det en kort tripp, men den kommer att vara händelserik. Precis som alltid när vi tre är tillsammans. Får berätta mer om vårt äventyr senare för ny styr vi mot västkusten och Göteborg. Vi har några stopp på vägen innan vi når vårt mål.

Älskar alla våra äventyr tillsammans och just nu önskar jag mig att få vara ledig ytterligare en vecka för att hitta på mer roliga saker med dessa två. Så mycket som händer just nu och jag är så tacksam över att få vara med mina tjejer. Mot nya äventyr!

Kram Mina


Gillar