Göteborg tur och retur

Passade på att njuta extra mycket de sista dagarna på semestern och det blev två snabba kan man säga.

Gillar inte när saker som man längtat efter går snabbt, men tänk vad bra vi haft det i alla fall.

Göteborg tur och retur
Snabbt var ordet och innan jag visste ordet av det så var vi på väg hem igen. Däremot hann vi med mycket och även om det inte alls blev vad vi tänkt oss så hade vi väldigt kul. Det började med en lång resa dit med stopp på vägen som inte riktigt blev som de skulle. Efter det åkte vi vidare och landade i Partille för en liten shoppingrunda innan vi kom till hotellet i Göteborg. Där hann det bli många garv innan vi kunde landa i sängen. Så är det att resa med min tjejliga.

Anledningen till vårt besök i Göteborg var att uppfylla Olivias önskan om att gå på Liseberg. Det var många år sedan vi var där senast och under de åren har hon växt så att hon får åka allt. Solen sken på oss när vi kom dit och vi startade med en rivstart i Lisebergsbanan, Valkyria och Helix. Lika bra tänkte vi eftersom vädret skulle bli sämre under kvällen. När vi köade till första rundan i Flume Ride var det nästan för varmt, men det skulle ändra på sig kan jag lova.

Ostadigt kan man säga
Vi hade bokat just den där dagen långt innan och hade inga alternativ. Att det skulle bli ostadigt under kvällen var vi väl medvetna om, men att det skulle bli som det blev hade vi ingen aning om. När vi satt i Kållerado då öppnade sig hela himlen och jag kan lova att vi blev blöta från topp till tå. Väntade oss inte regnet då så vi hade inte hunnit fått på oss våra regnkläder ännu. Där och då hade dagen kunnat sluta, men vi bara skrattade och gjorde det allra bästa av resterande dagen. Vi hade ändå åkt så långt för att komma dit och det var bara att köra.

De roligaste karusellerna stängde tyvärr, men som tur var hade vi hunnit åka dem redan. Därför blev det andra än vad vi hade tänkt oss. Eftersom vi redan var så blöta kunde vi gladeligen fortsätta åka både Flume Ride och Kållerado för vi kunde inte bli blötare än vad vi var. Vilken dag vi fick kan jag säga. Dyngsura, men ändå glada. Längesedan vi skrattat så mycket och när vi lämnade stället sent på kvällen kunde vi konstatera att dagen blivit annorlunda, men oerhört rolig. Det blev tur och retur Göteborg kan man säga för kvällen avslutade vi med hämtmat i min säng på hotellet och sedan i fredags gick vi på stan en stund innan vi startade returen hem.

Intensiva dagar kan man säga, men en riktig höjdpunkt under sommaren. Bästa dagarna med de två som jag älskar allra mest. Galna upptåg och alla dessa skratt som man kan leva på hur länge som helst. I morgon börjar allvaret med jobb igen och jag kan säga att jag inte är taggad. Trots det är det bara att gilla läget och göra det man ska. Dagen i dag tillbringar vi på motorstadion i Nynäshamn och det får bli en bra avslutning på en grym semester.

Kram Mina


Gillar