Mycket som kokar

Det blev den där veckan som inte alls blev som jag hade tänkt mig, men nu kan jag bara göra mitt bästa för att avsluta den på ett helt annat sätt.

Ibland blir det inte som vi tänkt oss och ibland är det bara för mycket som kokar.

Mycket som kokar
I måndags var det dags att komma tillbaka till jobbet och jag trodde att jag var redo för det. Kan säga att jag inte alls var det och när ingenting fungerade och allt blev rörigt så tog jag ett kliv tillbaka. Många tankar som snurrat denna vecka kan jag lova och de lägger sig inte riktigt till ro. Kan lätt bli så när saker inte blivit som man tänkt sig och människor inte kan bete sig. Motivationen har varit helt borta och hur jag än försökt så har allt bara varit besvärligt.

Gårdagen blev däremot en riktig hit på många vis. Det var återigen dags att besöka Tele 2 Arena för lite fotboll med äldsta dottern. Tur man har någon i sin närhet som har samma intressen och gillar när det händer saker. Det blev en trevlig uppladdning med en riktig fotbollsöl innan vi kom in i arenan och instämde i skönsången. Kan säga att även där var det mycket som kokade och då bara med all positivitet som finns. Vinst och avancemang i Europa!

Fredag och det fortsätter koka
Önskar ibland att jag kunde släppa saker lika lätt som de kom till mig. Nu är jag inte en sådan människa och det finns väl förklaringar till det också. Borde vara van vid det här laget att det alltid kokar och händer saker, men ibland blir det bara för mycket. Kanske har haft det alldeles för bra under semestern eller så är det bara så här det är. Ska väl tillägga att det som kokar är mycket positivt och vissa saker behöver bara få bida sin tid innan de blir bra tydligen.

Visst finns det många stora saker som måste fixas och att samla energi för att orka allt detta är viktigt. Kanske blev inte detta min allra bästa vecka, men nu kan det bara bli bättre. Finns mycket roligt som händer framöver och det jag har lärt mig de senaste åren är att jag och mina tjejer löser det bästa tillsammans. Bara jag har dem vid min sida kan jag klara vad som helst. Häromdagen fick jag höra att jag är oerhört stark och visst kanske det är så, men det har sitt pris.

Jag låter det koka vidare och det är dags att ta tag i det fullspäckade schemat framöver. Älskar när det händer saker och både i helgen och nästa vecka händer roliga saker. De där jobbiga sakerna får flyta med och så får man bara hoppas att det löser sig till det bästa. Först en helg med fotojobb och träffa en gammal vän. Trevlig helg!

Kram Mina


Gillar