Våga visa vem man är

Vi är dem vi är och vi ser ut som vi gör. Alla har vi gått igenom saker som gjort oss till dem vi är och att få vara oss själva är väldigt viktigt.

Oavsett vem vi är och vad vi upplevt förtjänar vi att få synas och se ut precis som vi gör. Länge har jag undvikit vissa saker. Det tog många år, men jag tänker inte gömma mig längre.

Våga visa vem man är
Många gånger under mitt liv har jag känt mig annorlunda. Jag har inte passat in i normen, varken på ena eller andra sättet. Jag har blivit behandlad nedlåtande av människor på grund av mitt utseende och jag har hört både det ena och det andra. Jag har lämnats utanför och jag har många gånger känt att jag inte passar in någonstans. Det har varit tufft många gånger och det har hindrat mig från att leva fullt ut.

Det är viktigt att få vara sig själv och man måste få våga vara sig själv, våga visa vem man är.
Alla har vi våra ärr, båda på utsidan och insidan. Vi har våra rynkor och valkar här och var. De visar att vi levt och de har kommit till av det liv vi har levt. Där finns det inga fel att se och allt har gjort oss till den vi är i dag. Vi måste få vara oss själva och den vi är ska få synas, precis som alla andra. Oavsett hur vi ser ut så förtjänar i alla att få känna oss fria och vara den vi är.

Jag är den jag är
Allt för många gånger har jag klivit tillbaka i livet för att jag inte riktigt varit rätt, men jag är den jag är och det kan jag inte ändra på. Smällarna i livet och de livsval jag gjort har format mig. Både till det yttre och det inre. I stället för att gömma sig så behöver vi alla få ta den plats vi förtjänar. Med alla bristningar, med den lösa huden, med ärren som minnen och allt annat. Jag är den jag är och efter den livsresa jag gjort både fysiskt och psykiskt senaste åren så orkar jag inte hålla tillbaka allt.

Det finns personer i mitt liv som verkligen hjälpt mig framåt. Personer som står mig nära och som verkligen har lärt mig att leva igen. Tänk att få en sådan chans att verkligen våga visa vem man är. Inte för uppmärksamheten eller alla andra, utan för min egen skull. Även jag förtjänar att få ta lite plats, oavsett om jag är perfekt eller inte. Jag är perfekt på mitt sätt och du på ditt. Varför ska allt detta strävande efter perfektion få hindra oss från att leva? Det håller oss bara tillbaka och i stället för att göra det så är det bättre att bara få landa i sig själv och ta steget för att LEVA.

Du är du och du är det för att du levt det liv du gjort. Du har kommit ända hit och så har även jag. Var stolt och våga visa vem du är. Ta klivet framåt och LEV!

Kram Mina


Gillar